Horoskop: TI 2 astro znamenji sta obsojeni na NESREČO v ljubezni 💔

Res nista rojeni pod srečno zvezdo! 😬

Horoskop: TI 2 astro znamenji sta obsojeni na NESREČO v ljubezni 💔 (foto: Profimedia) Profimedia
9. 7. 2021

Astro strokovnjaki se strinjajo, da tudi zvezde igrajo pomembno vlogo pri tem, kako hitro se boš ustalila v ljubezni!  

Žal za nekatera znamenja res ne gre vse po načrtih, saj so na tem področju precej nerodna, hkrati pa se rada odločajo za napačne partnerje.

Poglej, kdo je v ljubezni najbolj nesrečen 👇:

#1 ŠKORPIJONKA

Že res, da so škorpijonke neustavljivo privlačne, prave zapeljivke in izjemno magnetne osebnosti, a včasih lahko v ljubezni izpadejo vsiljive. Same mislijo, da so prave osvajalke, medtem ko želeni osebi že dolgo več ni prijetno, saj škorpijonka besedice "ne" sploh ne želi slišati.

Ves svoj trud in čas vloži v osebo, ki ji je že na začetku povedala, da iz te moke ne bo kruha, nato pa je razočarana, ko tudi sama končno pride do tega spoznanja.

#2 RIBICA

Ribice so izjemno čustvene in prijazne, a žal je njihova glava visoko nad oblaki. Res ni najbolj prizemljena, kar se seveda pozna tudi na ljubezenskem področju, kjer ima nerealno visoka pričakovanja, ki jih (bodoči) partner nikoli ne more izpolniti.

Njihova faza zaljubljenosti je doolgaaaa (res doolgaaa), a ko mine, je ribica izjemno razočarana nad partnerjem, saj ugotovi, da ga sploh ne pozna oziroma bolje rečeno - da se njena fantazija o njem sploh ne sklada z njegovo realnostjo.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Horoskop: Popolna ženska je rojena v TEM astro znamenju (mi imamo DOKAZ)

Priporočamo tudi: Horoskop: TO astro znamenje bi želel poročiti VSAK moški (poglej, zakaj)