Znano je, ZAKAJ kraljica nikoli NI marala princese Diane (in ne, to ni okej!)

Če tole vsaj malce drži, ... to res ni okej. 😔

Znano je, ZAKAJ kraljica nikoli NI marala princese Diane (in ne, to ni okej!) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2020

Zagotovo veš, da kraljica Elizabeta princesi Diani nikakor ni bila najbolj naklonjena. Vedela je namreč, da srce njenega sina, prestolonaslednika princa Charlesa že vse od najstniških let bije za Camillo Bowles Parker, strinjala pa se je tudi, da tedaj, zaradi svojega razvpitega življenjskega sloga in simpatij z drugimi snubci, nikakor ni primerna izbira. 

Modna javnost pravi: TO bo največji TREND leta 2021 (in navdihnila ga je Diana!) ❤️

A kot poročajo kraljevi strokovnjaki, čustva njenega sina pri grajenju odnosov s tedanjo bodočo taščo niso igrala prav velike vloge.

TO naj bi bil pravi razlog:

Pisatelj in poznavalec kraljeve družine Andrew Morton je zdaj pojasnil, da je kraljica Elizabeta za ločitev Charlesa in Diane krivila prav nesrečno Diano in njeno prehransko motnjo, bulimijo, s katero se je princesa borila vrsto let. 

Kaaaaj? Princ Charles je še PRED Diano zaprosil TO žensko, a mu je rekla NE (in ni Camilla!)

"Diana je imela bulimijo. Kraljica je za njo vedno govorila, da je živčna kot dirkalni konj in da jo je treba obravnavati z enako pozornostjo kot otroka. Pozneje, po propadu zakona, so jo obtožili, da se je tako zgodilo prav zaradi njenega vedenja, ki ga je povzročala bulimija," je povedal Norton. Po kraljičinem mnenju je prav to omajalo sliko popolnega para v britanski - pa tudi svetovni - javnosti.

Z Mortonovimi trditvami pa se marsikdo ne strinja. Številni mediji so v preteklosti namreč pisali o tem, da sta kraljica in njen soprog jasno izrazila mnenje, da za propad zakona krivita sina Charlesa, ki ni skrival naklonjenosti do Camille.

Fotografije: Profimedia