Znana voditeljica POP TV pristala na urgenci - kaj to pomeni za priljubljeno oddajo?

8. 12. 2023
Znana voditeljica POP TV pristala na urgenci - kaj to pomeni za priljubljeno oddajo? (foto: Instagram/24ur/posnetek zaslona)
Instagram/24ur/posnetek zaslona

Kot so sporočili iz naše komercialne televizijske hiše, je ta petek ne bo na sporedu.

Takšne novice so naravnost grozne. 😔

"Če vas na malih ekranih prav vsak petek pričaka naša Urška Šestan, pa vas tokrat žal ne bo mogla pozdraviti v rubriki Vizita," so objavo na Instagramu začeli pri 24ur. K objavi so dodali tudi fotografijo, na kateri je voditeljica v sobi UKC Ljubljana z mavcem na roki in okrog zapestja. 

Poglej si jo tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Ob tem so pojasnili: "Ker je fotografija iz UKC Ljubljana, kjer je Urška pristala zaradi zloma roke na ledu, vam z mavcem na zapestju sporoča, da se vrne takoj, ko se kosti zacelijo."

Vedno nasmejana Urška Šestan je tista novinarka, ki kot snovalka rubrike Vizita iz prve vrste večkrat spremlja tudi zahtevne operacije. Tokrat je pomoč zdravnikov potrebovala sama, in kdo ve - morda bo po nesrečnem dogodku v prihodnje nastal tudi kak prispevek na temo urgentne zdravniške pomoči v zimskem času.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

"Medtem ko vam Urška polaga na srce, da bodite v zimi, mrazu, ledu in snegu previdni, da se vam ne bo zgodilo tako kot njej, pa ji kolegi iz redakcije želimo čimprejšnje okrevanje," so še zapisali njeni sodelavci in sodelavke.

Preberite več na Metropolitan.si

Razkrivamo, kdo je dekle, ki je steklo direktno v dolgo pričakovan objem Tima Novaka (FOTO)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem