Razkrivamo, kdo je dekle, ki je steklo direktno v dolgo pričakovan objem Tima Novaka (FOTO)

8. 12. 2023

Tim je končno dočakal obisk svoje družine. ❤️

Slabo vreme je v včerajšnji epizodi Kmetije našim tekmovalcem popolnoma uničilo načrte.

Skrbi jih, da zaradi dežja ne bodo uspeli dokončati tedenske naloge, ki je ena izmed težjih do sedaj, so jih pa zato razveselili obiski njihovih družin. Tim Novak je že komaj čakal, da bo po vseh obiskih čas tudi za njegov obisk družine. Kot kaže se je tako zelo veselil, da je tekel v njihov objem. Teklo pa je tudi skrivnostno dekle, za katerega so se vsi spraševali, kdo je.

Za koga gre? 👇🏻

Tim Novak nas ni pustil dolgo čakati in takoj razkril, kdo je skrivnostno dekle, ki ga je obiskalo na posestvu. "Končno so prišli! Čakam jih že tri dni. Vsi so že imeli svoje obiske. Potem pa vidim svojega očeta, mamico, sestro in prijatelje. Nor občutek, res! Celo dušo spustiš in hočeš iti čimprej k njim," je dejal produkciji.

Sestra Lara Novak se je prav tako javila produkciji in dejala: "Doma ga zelo pogrešamo. Vse je tiho, nihče se ne heca, nihče se ne smeji. Ni takšne energije kot če je on doma." Tim pa je dodal: "Danes je definitivno najbolj srečen dan na Kmetiji. Tega občutka ne moreš opisati. To je največja motivacija, kar sem jo dobil, za zmago."

Poglej, kako simpatično sestro ima Tim:

Preostali tekmovalci so se odločili, da njegovi družini razkažejo njihovo domovanje. Njegova mama je ob vstopu v hišo takoj opazila, kje spi Tim, zmajala z glavo in dejala: "A tole ima Tim? O, moj Bog."

Tudi Tim je zmajeval z glavo: "Joj, ta moja mami. Kar pride v hišo in mi govori, kje imam oblačila, naj si pospravim in zamenjam hlače. Mama kot mama, kaj naj rečem drugega."

Ne spreglej: 

Njegova mama je šokirano stopila do postelje in začela zlagati oblačila, nato pa je pristopila njegova sestra in v smehu dejala: "Pusti mu, en teden bo že še zdržal." Kasneje je opazila, da je Tim izgubil kar nekaj kilogramov, kar pa sta sedaj bolje razumela, ko sta videla, v kakšnih razmerah živi.

Tim je na koncu še dejal, da je prejel res ogromno motivacije in da je pripravljen, da stopi v areno in zmaga. "Itak se kmalu vidimo!" je še dodal družini in se po kratkem obisku poslovil od njih.

Morda te zanima še: Nastja Gabor razkrila, kakšne težave imata z Luko Basijem (in kako jih rešujeta)

Preberi tudi: Olimpijec Ravnjak, ki je nedolgo nazaj grdo obračunaval z bivšo ženo, zdaj pokazal novo dekle (FOTO)

BONUS EPIZODA: Prisluhni novi epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega vodi Borut Pahor

 

 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ