Zdaj je JASNO! TO je razlog za KONEC ljubezni med Meghan in Kate 💔

Meghan Markle je Kate s tem 👇🏼 popolnoma razočarala. Kaj praviš? Upravičeno?

Zdaj je JASNO! TO je razlog za KONEC ljubezni med Meghan in Kate 💔 (foto: Profimedia) Profimedia
10. 5. 2020

V novi knjigi Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary To Meghan Markle avtor Tom Quinn razkriva številne zanimive podrobnosti iz življenja za stenami kraljeve palače.

Med drugim tudi RAZLOG, zakaj se je končala ljubezen med četverico!

Konec meseca na knjižne police prihaja knjiga izpod peresa Toma Quinna Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary To Meghan Markle, ki jo marsikdo že nestrpno pričakuje.

Mnoge je po prihodu Meghan Markle na kraljevi dvor začudilo, da se princ Harry in njegova Meghan ne bosta preselila v stanovanje v Kensingtonski palači, ampak sta se raje odločila za malo bolj oddaljeni dvorec Windsor, kjer sta si v sklopu Frogmore Cottage uredila razkošno domovanje.

To je bil obenem tudi eden prvih znakov, da med princem Harryjem in princem William stvari niso več takšne kot so bile nekoč.

A Meghan v dvorcu Windsor ni našla svojega miru, kljub temu, da sta za preureditev potrošila kar dva milijona britanskih funtov, kar je davkoplačevalce nemalo ujezilo, saj jim takšna razsipnost kraljevega para ni bila po godu.

Ko sta po rojstvu malega princa Archieja začela živeti v Windsorju, je Meghan kaj hitro ugotovila, da je to življenje podobno tistemu v ruski stepi, daleč stran od glamuroznega Londona, ki ga je bila do tedaj vajena vojvodinja.

Že čez nekoliko mesecev sta oznanila, da se selita v Kanado, kjer sta živela le nekaj mesecev, zdaj pa sta svoj dom našla v Los Angelesu, kjer je bila rojena Meghan.

Tom Quinn se je v svoji novi knjigi razpisal tudi o številnih sporih, ki naj bi jih imela Meghan Markle z vojvodinjo Kate Middleton, ki naj bi veljala za zelo priljubljeno v kraljevi palači.

"Kate velja za eno od najbolj ljubeznivih oseb v kraljevi družini in nikoli si ni dopustila, da bi ji življenje v razkošni palači udarilo v glavo, vsaj ne tako, da bi se to opazilo. Vedno je prijazna do osebja in zelo srčna je bila tudi do Meghan, ko se je ta preselila v palačo. No, spori so se začeli, ko je Meghan uvidela, da je sicer poročena s princem, a da vseeno ni poročena z bodočim kraljem, to ji je bilo najtežje sprejeti," je zapisano v knjigi.

Novi status je za razliko od Kate, Meghan precej udaril v glavo, piše v knjigi Toma Quinna, med Kate in Meghan naj bi zato kmalu zavladala ledena tišina.

"Biti del kraljeve družine na koncu vsakemu udari v glavo in po določenem času sta se William in Harry sestala sama, brez njunih žena, da bi rešila vse spore in nesoglasja."

Kate pretresena, ko je videla takšen prizor Meghan Markle

"Kate je bila povsem pretresena, ko se je Megan na ves glas drla na člana Katinega osebja in to je bil vsekakor eden od razlogov za odselitev iz kraljeve palače. Tako kot številni drugi, ki se nikoli niso navadili na služinčad, se tudi Meghan ni in je ves čas pretiravala s svojim obnašanjem, na eni strani je želela biti kot princesa Diana, na drugi strani pa je želela bit nekdo, okoli katerega vsi ves čas skačejo," je v knjigi povedal nekdanji zaposlen v palači.

Številni zaposleni so hitro videli, da v tem zakonu hlače nosi Meghan in da princ Harry nima kaj veliko besede, še sam pa je nekoč izjavil: "Kar si Meghan želi, to Meghan dobi."

Zaradi svojega obnašanja je med osebjem kraljeve palače dobila številne nadimke, med drugim pa jo je osebja med seboj klicalo tudi Težka vojvodnja.

Kaj hitro je bilo jasno, da bo s prihodom Meghan Markle na dvoru vse drugače in videti je bilo, da bo njen prihod prinesel številne spremembe. Sledili so številni prepiri, na koncu pa je prišlo celo tako daleč, da sta se Meghan in Harry odločila zapustiti kraljevo družino in zaživeti povsem drugačno življenje, ki jima je veliko bolj pisano na kožo.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Prijateljica Harryja in Meghan RAZKRILA, kako živijo v ZDA (in kaj je Meghan Harryju prepovedala)

Priporočamo tudi: Nova serija o Diani RAZJEZILA princa Williama in Harryja, saj prvič RAZKRIVA tole 😞