Zala Djuric Ribic se je v javnosti pojavila s svojim fantom (redka fotografija)

Imamo fotko, in tako zelo sta luštna! 😍

Zala Djuric Ribic se je v javnosti pojavila s svojim fantom (redka fotografija) (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 6. 2021

Zala Djuric Ribic je zagotovo ena od bolj priljubljenih in simpatičnih slovenskih estradnic, in vedno znova opažamo, da ji rade sledite tudi ve, naše drage bralke.

In če si se morda spraševala, kdo je moški, ki je osvojil njeno srce, se zdaj odgovor ponuja na dlani.

Na njenem Instagram profilu smo namreč našli njuno prekrasno skupno fotografijo, kateri je Zala dodala zares romantičen pripis.

Poglej si fotko:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Pod fotko pa je pripisala:

"Ja, obstaja! Ne prihaja iz industrije, in za zlobne medije nima takšnega potrpljenja, kot ga imam jaz. Zato ga boste tudi zaman iskali na mojih družabnih profilih. Pa tudi; On je moje vse, in zelo ga pogrešam."

Oglasila se je Gregorjeva bivša in povedala, kaj si v resnici misli o njem (dra-ma)

Sicer pa sta se Zala in njen srčni izbranec ta teden skupaj pojavila tudi na dogodku Elle garden party, katerega je organizirala založniška hiša Adria Media Ljubljana, in na katerem je Zala tudi nastopala.

Njune skupne fotografije iz dogodka sicer nimamo, lahko pa si pogledaš, v kakšni obleki je na dogodku blestela Zala.

Poglej si jo tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Zlata kreacija, ki je na dogodku pritegnila res veliko pozornosti, je delo priznanega slovenskega oblikovalca Alana Hranitelja, in moraš se strinjati, da je Zala v njej preprosto blestela.

Zala je na dogodku zbrane s svojim razmišljanjem spodbudila, da se prepustijo večeru v njegovi pristni želji, da proslavi ženske in njihovo moč.

Sicer pa je bilo na dogodku Elle garden Party mogoče pozdraviti kar nekaj zvezdniških imen, med njimi tudi Cosmo dekle z naslovnice, Gajo Prestor, pa modno vplivnico Jasno Vale, Ajdo Rotar Urankar in njenega moža Davida Urankarja, Alma Kochavy, Tjaša Kokalj Jerala, celotno ureništvo revije Elle ter številne druge.

Nekaj utrinkov iz tega prelepega dogodka pa si lahko pogledaš spodaj.

Zalinemu sporočilu se je pridružila tudi modna urednica revije Elle Petra Windschnurer in posebej poudarila, kako vesel dogodek je Elle Garden Party po tako dolgi pomladi in še daljši zimi. S penino Jeruzalem Ormož so gostje nazdravili poletju in optimizmu!

Za čudovito dekoracijo v nežno pastelnih tonih in cvetlice pisanih barv je poskrbel Sanjski šopek. Kot popoln estetski dodatek in osvežitev večera so dame prejele pijačo dobrodošlice, prvovrstni kokatajl Campari. Za razvajanje brbončic je skrbel Kaval Group, ki ni pozabil niti na sladkosnede, za potrebno osvežitev pri visoki junijski temperaturi pa Vitamin Well z njihovim najnovejšim okusom vode - bezeg in breskev.

TO danes počne BIVŠA žena Zmaga Jelinčiča Plemenitega (bravooo za pogum)

Goste je pričakal tudi čudovit nakit draguljarne Malalan, ki so si ga dame z navdušenjem ogledovale in pomerile, z velikim zanimanjem pa so se ustavile tudi v kotičku, namenjenem izdelkom Philips, kjer so mnoge preizkusile izdelke za oblikovanje pričeske in tako domov odšle s popolnoma novo frizuro. Za kožo so dame skrbele s pomočjo kolagena Medex, ki so si ga nakapale kar v penino in tako združile prijetno s koristnim.

Dame so si čisto od blizu ogledale tudi modno revijo z oblačili najnovejših poletnih kolekcij, ki jih je priskrbela Sportina. Modeli pa so nosili čevlje blagovne znamke Alpina. Za pričeske manekenk je poskrbel Mič stayling, za ličenje pa MUA Barbara Fartek. In med tem, ko so si dame ogledale najnovejše poletne trende, je moški del povabljenih zaneslo k čisto novemu avtomobilu Ford Kuga, preizkusili pa so lahko tudi motorje, ki nam jih je posebej za dogodek posodilo podjetje PVG.

Elle je s tem dogodkom še enkrat opozorila na moč ženske solidarnosti in sodelovanja, pa tudi na to, kako pomembno je pogledati okoli sebe in svet zapustiti boljši, kot je bil. Na optimistično poletje, ki je pred nami!

Fotografije: Saša Aleksandra Prelesnik