Z bivšim, ki jo je varal, sedaj pričakuje drugega otroka 😱 (se ti to zdi normalno?!)

Kako žalostna zgodba. 😥

Z bivšim, ki jo je varal, sedaj pričakuje drugega otroka 😱 (se ti to zdi normalno?!) (foto: Unsplash.com/JankoFerlic) Unsplash.com/JankoFerlic
16. 7. 2022

Ko smo slišale, kaj se je zgodilo, kar nismo mogle verjeti našim ušesom.

Pred kratkim je splet preplavila novica, da Khloe Kardashian pričakuje otroka. S kom?

Khloe bo na svet kmalu pozdravila svojega drugega otroka z bivšim partnerjem Tristanom Thompsonom, s katerim imata kar pestro zgodovino. Zagotovo se spomniš škandala, ko jo je Tristan prevaral malo pred rojstvom njune prvorojenke True? Grozno!

Stavimo, da se tudi ti poleti tuširaš popolnoma NAPAČNO! (Razkriva strokovnjak)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Za rojstvo drugega otroka sta se odločila z nadomestno materjo. Vse pa nas zanima, ali se je Khloe odločila imeti otroka z moškim, ki jo je prevaral in je hkrati še vedno njen bivši?

"Lahko potrdimo, da bo True dobila sorojenca, ki je bil spočet novembra. Khloe je neverjetno hvaležna izjemni nadomestni materi za tako lep blagoslov," je za PageSix dejal anonimni vir, ki je zelo blizu znani družini.

To pomeni, da sta se Khloe in Tristan za otroka odločila preden sta se soočila z novim škandalom, ko je Tristan dobil otroka z manekenko Maralee Nichols. Par je ločen in se po navedenih informacijah ne pogovarja že od meseca decembra, Khloe pa se je odločila, da otroka vzgoji sama.

Vsekakor želimo Khloe veliko lepih trenutkov z novorojenčkom. ❤️

Tanja Žagar končno priznala, kaj z Mikijem počneta, ko otroka spita

Fotografije: Unsplash.com/JankoFerlic, Arhiv, POP TV