Wow! Razkrivamo, koliko so v resnici stare Vražje dame (za Carmen boš ostala odprtih ust!)

Boš danes gledala drugo epizodo serije The Real Housewives Slovenija aka Vražje dame Slovenije? Ko boš prebrala tole, boš nanje gledala drugače! 

Wow! Razkrivamo, koliko so v resnici stare Vražje dame (za Carmen boš ostala odprtih ust!) (foto: Marko Delbello Ocepek, Planet TV) Marko Delbello Ocepek, Planet TV
9. 10. 2021

Jaaaaa! Slovenija je končno čakala svojo različico priljubljenega televizijskega formata The Real Housewives😍.

Na uredništvu smo seveda z zanimanje spremljale prvo oddajo, zato tudi današnje nikakor ne bomo zamudile. 

A še prede se čisto zares začne, smo po spletu pobrskale, koliko so letošnje zvezdnice v resnici stare.

In TO je odgovor:

Špela Kastelic, lastnica Lia Studia za oblikovanje in pomlajevanje telesa ter obraza, ki se je v oddaji predstavila tudi kot strastna ljubiteljica hišnih ljubljenčkov, je praznovala svoj 45. rojstni dan.

Wow, Špela je videti izjemno, se strinjaš?

Pika Zrim je totalna modna navdušenka, ki s svojim slogom navdušuje na tisoče ljudi, ki ji sledijo na Instagramu. Kot je povedala v oddaji, obožuje zdrav življenjski slog, svoj prosti čas pa z velikim veseljem posveča svoji družini, saj je mama dveh otrok in babica trem vnučkom. Stara je 55 let. 

56-letna Andreja Medvedič je lastnica wellness centra Sense, kot je povedala pred snemanjem oddaje, pa je v mladih letih zapisala tudi uspešno kariero manekenke, aktivno je sodelovala z NSK v skupini Graditelji, nastopila pa je tudi v spotih skupine Laibach.

O-ho! TAKO Mattia Rutar (Kmetija) v LE 2 dneh zasluži minimalno plačo (ne boš verjela, kaj počne!)

Niko Čukur zagotovo poznaš, če ne drugače, iz skladbe N1 žena njenega soproga, sicer priljubljenega glasbenica 6pack Čukurja. A kot je Nika povedala v svoji predstavitvi, je veliko več od tega. V prostem času se s soprogom rada družita z Gordano Grandošek Whiddon in njenim možem, saj jih druži ljubezen do dobre hrane in pijače. Nika je letos sicer praznovala svoj 40. rojstni dan. 

Nikina najboljša zaveznica v oddaji je 42-letna Gordana Grandošek Whiddon, katero se zagotovo spomniš iz oddaje Zvezde plešejo, ko se je po plesnem parketu vrtela z Wernerjem. Poleg plesa pa je Gordana tudi lastnica blagovne znamke večernih oblek GGW Design, ki je nastala kot glamurozen stranski produkt njene strasti do plesa.

Pa še Carmen ...

Carmen Osovnikar je v prvi oddaji namignila, da je ena od njenih velikih želja ta, da postane mama. In če si se tudi ti morda spraševala, koliko je stara, je odgovor zdaj tu. Carmen je upihnila 39. svečko na svoji praznični torti, in čeprav je v življenju dosegla že veliko je prepričana, da jo najboljše še čaka. 

S čim denar služi Mitja Rus iz Ljubezen po domače? Ker njegova hiša je bo-žan-ska (RAZKRIVAMO!)

Fotografije: Marko Delbello Ocepek, Planet TV, POP TV, POP TV printscreen