O-ho! TAKO Mattia Rutar (Kmetija) v LE 2 dneh zasluži minimalno plačo (ne boš verjela, kaj počne!)

Nikoli ne uganeš, s čim se (poleg manekenstva) ukvarja Mattia Rutar. Ker tega zagotovo nisi pričakovala. 

O-ho! TAKO Mattia Rutar (Kmetija) v LE 2 dneh zasluži minimalno plačo (ne boš verjela, kaj počne!) (foto: POP TV) POP TV
8. 10. 2021

Danes se bosta za obstanek na Kmetiji v areni pomerila Ambrož Vahen Kralj in Mattia Rutar, ki je bil predvčerajšnjim izbran za drugega dvobojevalca.

O tem, kaj se po odhodu iz domačije dogaja z Ambrožem in Nino smo sicer pisale v TEM članku, danes pa smo se poglobile v zasebno življenje mladega Primorca.

TO smo ugotovile:

Ob pregledu njegovega Instagram profila lahko hitro ugotovimo, da se mladi Mattia poleg manekenstva ukvarja tudi s finančnim trgovanjem. Kot je povedal v svojih Insta zgodbah, sam zasluži slovensko minimalno plačo v le dveh dneh, svojo plačo pa si služi tudi s predajanjem svojega znanja na tem področju.

Kot je priznal nekaterim slovenskim medijem, naj bi imel tudi svoje svetovalno podjetje, katerega naj bi po izstopu iz Kmetije tudi razširil, a podatkov o njegovi registraciji in opravljanju dejavnosti v poslovnih imenikih žal nismo našli.

Sicer pa je Mattia pred leti prav tako nastopal tudi kot maneken, in se na izboru za Mistra Slovenije 2019 tudi umestil med deset finalistov.

Poglej, kako je bil videti na tekmovanju: 

S čim denar služi Mitja Rus iz Ljubezen po domače? Ker njegova hiša je bo-žan-ska (RAZKRIVAMO!)

Fotografije: Ana Gregorič, POP TV printscreen