Uaaaau! TAKO sanjsko poroko je imela Saša Lendero (imamo FOTKE!)

Saša Lendero in Miha Hercog sta dahnila usodni da, njuno srečo pa so prišli slaviti tudi številni znani Slovenci. In prvi utrinki z njunega poročnega dne so že tukaj!

Uaaaau! TAKO sanjsko poroko je imela Saša Lendero (imamo FOTKE!) (foto: Prt Scr Instagram/sasa_lendero) Prt Scr Instagram/sasa_lendero
21. 6. 2021

Končno smo dočakali težko pričakovano poroko leta!

Večno zvestobo sta si obljubila Saša Lendero in Miha Hercog, utrinki z njunega poročnega dne pa že počasi prihajajo na plano.

"Čeprav sva skupaj že toliko let, se te poroke veseliva kot majhna otroka in tega da se bova pred svetom zaobljubila drug drugemu. Rada imava sproščena druženja, tako da bo to dogodek brez protokol in v naprej pripravljenih govorov. Od nikogar nič ne pričakujeva, to bo en velik sproščen piknik oziroma žurka. Tudi ne bo zelo gala, razen kar se tiče poročne obleke, saj si želim narediti vtis na Miho. Zanj bo obleka skrivnost. Predvsem si od najine poroke obetava, da se bomo imeli fino," je pred časom za Žurnal povedala Saša Lendero in velika želja se ji je zdaj tudi uresničila.

19. junija sta dahnila usodni DA, na poroki pa se je kar trlo slavnih gostov.

Miho in Sašo je poročila njuna velika prijateljica Zvezdana Mlakar, ki je na svojem Facebook profilu oznanila, da se je na govor pripravljala tako, da je prebrala in preposlušala vsa njuna besedila, manjkali pa niso niti Špela Grošelj, Domen Kumer, Jasna Kuljaj in številni drugi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

Voditeljica Jasna Kuljaj je zaradi poroke prišla naravnost s Korčule in zdi se, da se je na poroki leta odlično zabavala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Poglej, kako čudovito lokacijo sta izbrala:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melinda (@melinda_rebrek)

Vir: Govori.se

Preberi še: V uredništvo smo prejeli anonimno pismo o Gregorju Čeglaju, ki te bo vrglo na rit!

Priporočamo tudi: Jeeeej! Lado Bizovičar ima novo službo! Preveri, kaj bo delal (+ kdo so njegovi sodelavci)