Ups! POP TV-jevemu kmetu je ušlo TOLE (nismo prepričani, da bi to lahko slišali?)

Si v oddaji Ljubezen po domače prejšnji teden slišala tole? Ali temu sploh nisi namenjala pozornosti? 🙊

Ups! POP TV-jevemu kmetu je ušlo TOLE (nismo prepričani, da bi to lahko slišali?) (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
25. 9. 2020

Voditeljica oddaje Ljubezen po domače Tanja Postružnik Koren je že vajena takšnih in drugačnih komentarjev. In ja, v zadnjih letih, kar jo spremljamo v oddaji, jih je bilo že kar nekaj. 

A tale, ki ga je pred kamerami prejšnji teden izustil simpatičen Korošec Jože Rožen, morda prekosi vse, ki smo jih do zdaj slišali. 🙊

Si slišala tole?

V oddaji Ljubezen po domače Na kavču nekdanji tekmovalci šova komentirajo dogajanje v novi sezoni šova in seveda ne varčujejo s komentarji in komplimenti. Varna ni niti voditeljica Tanja , ki ji je podeželski junak Jože Rožen nadel kar nadimek mlada piška, nato pa dodal: "Jaz se vsake rad dotikam, katera je, nobene se ne branim."

No, kaj si je ob tem mislila Tanja bo verjetno ostalo le v njeni glavi, dejstvo pa je, da se je do zdaj že naposlušala takšnih in drugačnih komentarjev in da ji verjetno Jožetov ni prav dolgo časa odzvanjal v ušesih, saj se verjetno zaveda, da bodo že prav kmalu sledili novi in morda še bolj sočni, kar je v oddaji Ljubezen po domače nekaj povsem običajnega.

Jacqueline Kale (Ljubezen po domače): V resnici se NE imenuje Jacqueline, ampak ...

Barbara in Damjan Šalamun (Ljubezen po domače): 'ZATO sva v resnici skupaj' (in kaj se je zgodilo PO šovu)

Fotografije: POP TV