Barbara in Damjan Šalamun (Ljubezen po domače): 'ZATO sva v resnici skupaj' (in kaj se je zgodilo PO šovu)

Barbara in Damjan Šalamun sta se konec avgusta razveselila prvorojenke, razkrila pa sta tudi, kaj se je dogajalo po usodnem spoznanju v oddaji Ljubezen po domače. 

Barbara in Damjan Šalamun (Ljubezen po domače): 'ZATO sva v resnici skupaj' (in kaj se je zgodilo PO šovu) (foto: Ana Gregorič/POP TV) Ana Gregorič/POP TV
26. 9. 2020

Zdaj zagotovo že veš, da je Damjan Šalamun, kandidat 4. sezone oddaje Ljubezen po domače, po klavrni lanski sezoni letos v šovu našel ljubezen.

Barbara Pastirk je srečnica, ki je pred televizijskimi kamerami osvojila Damjanovo srce, kot sta povedala za slovenske medije, pa sta konec avgusta svojo ljubezen okronala še s prihodom njune prvorojenke, Ajde Zarje.

Te zanima, kaj se je v RESNICI dogajalo? TOLE sta povedala:

Barbare se verjetno spominjaš iz 3. sezone oddaje Ljubezen po domače, ko se je borila za srce Dolenjca Mihe Božiča. 

Se še spomniš tega?

"Pred snemanjem sem se dobila s prijateljico na kavi, povedala mi je, da bo sodelovala v novi sezoni. Prepričevala me je, naj vendarle poskusim, že zato, ker je bila prepričana, da se bova zabavali. No, pa sem si premislila, poklicala na POP TV, kjer so mi rekli, da še vedno lahko sodelujem, in to je bilo to," je za POP TV priznala Barbara, kateri se je hitra odločitev več kot obrestovala.

Iskrice so pred kamerami preskočile v trenutku, prav tako pa se je hitro zgodila tudi nosečnost. 

"Sicer še nisva dolgo skupaj, ampak že od vsega začetka sva si želela imeti otroka. Oba sva dovolj stara in to je bila samoumevna nadgradnja najinega odnosa. Ko sva izvedela, da prihaja dojenček, sva hitro preuredila stanovanje, da se bomo lahko vsi trije imeli lepo," je za POP TV povedala Barbara in dodala, da sta z Damjanom test za nosečnost naredila skupaj.

A bila je še ena težava ...

Ker se je nosečnost zgodila veliko prej, kot so se na TV začele odvijati nove epizode, sta se Barbara in Damjan trudila, da bi njuna velika novica ostala skrivnost. "Vesela sva, da imava tako dobre prijatelje in sovaščane, ki so čuvali najino skrivnost do danes," sta še povedala na dan, ko sta medijem naznanila, da sta v veselem pričakovanju.

To je pred začetkom oddaje o svoji popolni partnerici še povedal Damjan:

Iščem osebo, ki mi bo zaupala in stala ob strani. Pri partnerici iščem iskro v očeh ter poljub, ko se srečava in ko se posloviva.

Kako lepooooo, kajne? 😍

Jacqueline Kale (Ljubezen po domače): Razkrivamo, s čim se preživlja (in zakaj se je preselila v SLO)

Fotografije: POP TV