Meghanina NAJ prijateljica razkrila novico, ki bi morala ostati SKRITA (vsaj še nekaj časa)

Kraljica sploh ne bo vesela! 😬

Meghanina NAJ prijateljica razkrila novico, ki bi morala ostati SKRITA (vsaj še nekaj časa) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 2. 2020

Le nekaj dni za tem, ko je kraljica Elizabeta II. Meghan in Harryju prepovedala uporabo imena 'Sussex Royal', je parček stopil v akcijo! 

Očitno za izgubljenim imenom nista dolgo žalovala, ampak sta kar se da hitro poiskala novega. Pri tem bi jima naj pomagala tudi najboljša prijateljica Meghan Markle, ki bi naj v njunem imenu skozi lastno dobrodelno organizacijo registrirala spletni naslov 'sussexglobalcharities.com'.

Jessica Mulroney je javnosti postala poznana prav zaradi tesnega prijateljstva z Meghan, oboževalci parčka pa zelo dobro vedo, da jima je stala ob strani ob vseh težkih trenutkih. Meghan je vedno priskočila na pomoč, in očitno je tako tudi v tem primeru.

Preberi še:

Jessica sicer o nastali situaciji pravi, da ni resnična, novinarje pa je pozvala, naj raje bolje opravljajo svoje delo, saj širijo neresnice!

No, vsekakor bomo že kmalu izvedeli več o novi znamki parčka, ki se sicer te dni vrača v London. Uradne dolžnosti v imenu kraljice bosta namreč opravljala še vse do konca marca, Meghan pa bi se naj v Londonu udeležila nekaj zasebnih sestankov, kar pomeni, da lahko v prihodnosti pričakujemo kar nekaj novih sodelovanj.

Kako bo na njuno vrnitev reagirala družina z Williamom in Kate na čelu, nas seveda vse zanima, res lepo pa bi jih bilo ponovno videti skupaj! 

Tudi ti že močno pogrešaš Meghan in Harryja ali meniš, da povzročata samo dramo?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: O-M-G! Obleko, ki jo je Ana Soklič nosila na EMI, moraš videti od BLIZU (foto)

Priporočamo tudi: Ko boš videla NERETUŠIRANE fotke Heidi Klum, se boš v svoji koži počutila VELIKO bolje! #SuperSmo