TO je NOVA (zelo fensi) služba Anje Širovnik (Sanjski moški)! Uspel ji je VELIKI met

O, waw! Tole so sanje številnih Slovenk! Tudi tvoje? 😍

TO je NOVA (zelo fensi) služba Anje Širovnik (Sanjski moški)! Uspel ji je VELIKI met (foto: Miro Majcen/POP TV) Miro Majcen/POP TV
11. 10. 2021

Po tem, ko je Anja Širovnik po zaključku oddaje Sanjski moški popolnoma spremenila svoj videz, je zdaj stopila še na novo karierno pot. 

Veliko novico je delila na svojem Instagram profilu, kjer je svojim sledilcem priznala, da je dobila novo službo, in to kar na televiziji.

Delila je namreč fotografijo in z njo razkrila, da je zdaj zaposlena na Planet TV, kjer je postala nova napovedovalka vremena v oddaji Jutro na Planetu.

Poglej si njeno objavo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Širovnik (@anjasirovnik)

Pod fotografijo pa je zapisala:

"Mislim da se spodobi, da objavim kakšno sliko iz novega delovnega mesta. Ne morem verjeti da se jutri pričenja že 4. teden😱 Hvala celotni ekipi, ki vedno poskrbi za dobro vzdušje med snemanjem❤️

Gledate nas lahko vsak dan od ponedeljka do petka ob 7.25 na @planettv

Jutro na Planetu☀️"

Kako lepooooo, kajne? 😍

No, na televiziji pa je novo priložnost dobila tudi Carmen Osovnikar, ki je postala ena od glavnih obrazov nove oddaje Vražje dame Slovenije. Če gledaš oddajo te bo verjetno zanimalo, koliko so v resnici stara dekleta iz oddaje, njihove letnice pa lahko preveriš TUKAJ.

ZATO je bil Uroš Bilban na zmenku z Mihaelo tako NERODEN (zgodba iz ozadja)

Fotografije: POP TV