Te zanima, kako bo svoj dopust preživel Bojan Emeršič? TO so sanje vseh slovenskih družin

29. 6. 2022
Te zanima, kako bo svoj dopust preživel Bojan Emeršič? TO so sanje vseh slovenskih družin (foto: Aleksandra Sasa Prelesnik)
Aleksandra Sasa Prelesnik

Gre za poletne počitnice, o katerih sanjajo številni Slovenci - še posebej pa otroci. 

Igralec Bojan Emeršič že težko pričakuje julij in avgust, saj imajo z družino ta dva meseca rezervirana za počitnice.

Z ženo Viktorijo Bencik Emeršič in sinovoma Tiborjem in Oskarjem jih bodo tudi letos preživeli v dveh delih: najprej na morju, kasneje pa se bodo odpravili na potovanje po severnih državah.

"Najprej se bomo za dva, tri tedne odpravili na morje, kjer se spočijemo, kopamo, sončimo in si ne težimo. Že skoraj deset let hodimo na isto destinacijo na Hrvaškem v ene in iste apartmaje, tako da se že vsi poznamo."

"Otroka imata že svojo družbo, midva pa tudi. To je res prava sprostitev. Potem pa sledi še en del počitnic, ki pa je običajno bolj potovalne narave in traja 10–14 dni. Najrajši gremo malo bolj na sever, v skandinavske dežele, Veliko Britanijo ... Letos imamo namen iti na sever Francije ali pa na Škotsko, še ne vemo, kam. Zdi se mi, da nam po morju in tistem lenarjenju strašno prija, da malo raziskujemo, da malo odkrivamo nove dežele,« je za revijo Lady razkril Bojan.

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik

Preberi še: Ne le Jerca Legan Cvikl in Milan, razšel se je tudi ta zelo znan parček 😔

Priporočamo tudi: Urška Klakočar Zupančič novinarki povedala, kakšno hudo bolezen ima njen sin

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"