Tara Zupančič razkrila domač RECEPT, zaradi katera so njeni lasje tako dooooolgi (in sijoči)

Na uredništvu že vrsto let občudujemo čudovite svetleče lase Tare Zupančič in zdaj je končno razkrita njena skrivnost. 

Tara Zupančič razkrila domač RECEPT, zaradi katera so njeni lasje tako dooooolgi (in sijoči) (foto: Instagram.com/tarazupancic) Instagram.com/tarazupancic
6. 8. 2022

Tara Zupančič v svetu znanih in prepoznavnih slavi po svoji ustvarjalnosti ter tudi po svojih čudovitih dolgih rjavih laseh.

In če si mislila, da se njen skrivni recept skriva v prestižnih salonskih tretmajih, se še kako motiš, saj Tara, tudi v svetu lepote, prisega na naravne rešitve.

Novinarki portala njena.si je zdaj namreč povedala, da se skrivnost njenih dolgih, lepih in svetlečih las skriva v dejstvu, da si las ne barva, ter da svoje lase redno neguje z doma pripravljenim zvarkom.

Si opazila, da Darje Zgonc že dolgo NI na TV? Razlog NI dopust ampak nekaj veliko bolj resnega

Kot je povedala, uporablja eterično olje lovorja, katerega vmeša v avokadovo olje, z mešanico pa si nato masira lasišče.

"Pravijo, da to spodbuja prekrvavitev, osveži skalp in tako pospeši rast las. Pa prhljaj tudi prežene, če ga imate slučajno že poln kufer. Seveda si je potem potrebno temeljito zdrgniti glavo s posebnim šamponom, vendar je vredno," je še povedala novinarki omenjenega portala.

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, POP TV