Si opazila, da Darje Zgonc že dolgo NI na TV? Razlog NI dopust ampak nekaj veliko bolj resnega

Darje Zgonc na TV ni že cel mesec, zdaj je znano, kaj se dogaja. 

Si opazila, da Darje Zgonc že dolgo NI na TV? Razlog NI dopust ampak nekaj veliko bolj resnega (foto: POP TV) POP TV
4. 8. 2022

Si tudi ti opazila, da Darja Zgonc že celo večnost ne vodi oddaje 24ur? In če smo na začetku mislili, da gre za njen letni dopust, smo se po mesecu dni začeli spraševati, ali je temu res tako.

No, za revijo Lady je Darja zdaj kar sama potrdila to, kar se že dlje časa govori - razlog njene odsotnosti so njene težave z zdravjem. 

Kot je povedala za omenjen medij, jo je pred približno mesecem dni močno vrezalo v hrbtu - celo tako močno, da se je kar sesedla. Zgodilo se je pri dvigu bremena, kjer je naredila "samo manjši, nekoliko nenadzirani gib".

Se še spomniš, da je bila TA znana Slovenka kar 2 leti dekle Gregorja Čeglaja?

Te težave se niso pojavile prvič

Novinarki omenjenega medija je obenem povedala, da so se se njene težave prvič pojavile pred približno desetletjem. "Težko opišem, kako zelo me je bolelo tokrat. Brez močnih protibolečinskih tablet ne bi zdržala", je povedala.

Razkrila tudi, kdaj se vrača

Po tem, ko je obiskala terapije in pridno izvajala predpisane vaje, se ji je stanje pred nekaj dnevi začelo umirjati. "Zdaj lahko že malo hodim in trdno verjamem, da bom še pred jesenjo spet nazaj na sceni", je še povedala novinarki omenjene revije.

Si vedela, da sta TA dva tekmovalca lanske kmetije leto dni po snemanju PAR?

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, POP TV