Priznana astrologinja napovedala, KAKO bo Združenemu kraljestvu vladal kralj Karel III.

Uf, uf, uf, preveri, kakšno vladanje zvezde napovedujejo novemu kralju! 

Priznana astrologinja napovedala, KAKO bo Združenemu kraljestvu vladal kralj Karel III. (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
24. 9. 2022

Za Women's Health je znana astrologinja Lisa Stardust razkrila, kakšnemu načinu vladanja bo kralj Kralj III. sledil glede na njegovo rojstno karto.

O šiiiiit! Izbrskali smo šokantno napoved, ki razkriva, kaj se bo zgodilo po smrti kraljice Elizabete II

Lisa je v preteklosti preučila tudi kraljičino rojstno karto, katero je primerjala s karto kralja. Razkrila je, da imata kraljica in njen sin podobne horoskope.

Kaj je videla v njegovi karti?

Kralj Karel III. je rojen 14. novembra ob 21.14 uri. To pomeni s soncem v škorpijonu, luno v biku in ascendentom v levu. Ravno njegova luna je razkrila, da se bo odločal in vladal po vzoru kraljice Elizabete II.

Videla je še, da bo on ravnal tako kot ga je učila. In vsi vemo, da je kraljica vedno delovala zelo diplomatsko in ga velikokrat poučila o delovanju sveta. Karl bo še bolj varoval zasebnost, o čemer priča dejstvo, da je njegov ascendent v levu, sonce pa v škorpijonu v hiši doma.

In pa še vesela novica. Ker ima novopečeni kralj v ascendentu še planet Pluton, to pomeni, da se bo posvetil temu, da v monarhijo vpelje nove sodobne pristope in se oddalji od tradicije.

Damijan (Kmetija) nam je povedal RESNICO: Zato je navezal romantični STIK z Manjo (NE iz ljubezni)

Fotografije: Profimedia, POP TV