O šiiiiit! Izbrskali smo šokantno napoved, ki razkriva, kaj se bo zgodilo po smrti kraljice Elizabete II

Po Nostradamusu, ki je sicer pravilno napovedal cel kup res tragičnih dogodkov, se nam ne obeta nič dobrega. Preberi, kaj pravi za obdobje po smrti kraljice Elizabete II. 

O šiiiiit! Izbrskali smo šokantno napoved, ki razkriva, kaj se bo zgodilo po smrti kraljice Elizabete II (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2022

Nostradamus je v preteklosti že napovedal cel kup tragičnih dogodkov, med drugim tudi katastrofo v Hirošimi in Nagasakiju v letu 1945. Napovedal jih je z besedami: "V dveh mestih bodo nadloge, kot jih svet še ni videl."

No, nič lepega se po njegovem mnenju ne obeta niti obdobju po smrti kraljice Elizabete II.

Slovenka je novico o smrti kraljice izvedela ob njeni vnukinji, TO se je zgodilo

Nostradamus je napovedal, da bodo smrti Elizabete II. sledilo veliko obdobje sprememb, ko Združeno kraljestvo ne bo več rastlo, poroča britanski Daily Star. "Otroci kraljice bodo, ko odrastejo, spremenili kraljestvo," je zapisano v objavi. Številni so prepričani, da napoveduje konec britanske monarhije in skorajšnji nastanek britanske republike.

Legendarni astrolog Nostradamus je  napovedal, kakšna bo prihodnost britanske kraljeve družine po smrti kraljice Elizabete II. Njegove napovedi so viralno zaokrožile po internetu le nekaj ur po tem, ko je Buckinghamska palača javnost obvestila o smrti monarhinje. 

Nostradamus, s polnim imenom Michel de Nostredame, je bil francoski astrolog, ki je živel v 16. stoletju. Njegove napovedi naj bi precej natančno napovedale nekatere svetovne dogodke, med drugim drugo svetovno vojno in veliki požar, ki je London prizadel leta 1966.

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia