Ne Pirc Musarjeva in Golob, tokrat zvezdi večera njuna partnerja - poglej, o čem govorimo (FOTO)

23. 1. 2024

Tudi tokrat so bile vse oči uprte v modno odločitev Gabrove. Kaj praviš?

Včeraj je na Brdu pri Kranju potekal sprejem tujih diplomatov. Predsednico države Natašo Pirc Musar je na dogodku spremljal njen mož Aleš Musar, predsednika vlade Roberta Goloba pa njegova partnerica Tina Gaber. Če si včeraj zvečer vsaj nekaj časa preživela na družbenih omrežjih, si zagotovo videla vse utrinke sprejema. In zagotovo nisi spregledala, kako sta oba para skupaj pozirala pred fotografi in znova priznamo, da nas je tudi tokrat Tina Gaber povsem navdušila z izbiro stajlinga.

Tina Gaber je tokrat izbrala črno osnovo stajlinga. Oblekla je črno majico z dolgimi rokavi, črne hlače na zvonec in črne petke, dodala pa je le bež suknjič, ki je celoten videz nekoliko popestril. Robert Golob je tokrat izbral črno obleko in dodal belo srajco.

Če bi ugibale, bi rekle, da se je Tina Gaber udeležila več političnih dogodkov kot soprog Pirc Musarjeve. Je pa tudi res, da je Gabrova bolj v središču pozornosti kot Musar. Na fotografijah je bila videti dobro razpoložena, vse diplomate pa je pozdravljala nasmejano.

Ne spreglej:

Predsednica republike in premier sta omenila dogodke in izzive, ki so zaznamovali minulo leto. Pirc Musarjeva je poudarila, da žal začetek novega leta ni bil spodbuden, saj so ga zaznamovale vojne, konflikti po svetu, posledice podnebnih sprememb in drugi veliki izzivi. 

Leto 2024 bi moralo biti po mnenju Pirc Musar leto diplomacije, mediacije ter iskanja poti za mirno reševanje vojn in konfliktov, države pa bi se morale bojevati le na športnih igriščih na olimpijskih igrah v Parizu. 

"Leto, ki je za nami, je bilo naporno leto, bilo je zahtevno leto in žal tudi krvavo leto," pa je v svojem govoru poudaril Robert Golob. Dodal je še, da se je ob katastrofalnih poplavah vsekakor pokazala solidarnost, tudi na mednarodni ravni. 

Morda te zanima še: Horoskop: Zato je VODNARKA posebno znamenje zodiaka (+ kako jo najlažje osvojiš)

Preberi tudi: Urša Bogataj po rojstvu sinčka le spregovorila o tem, ali se bo vrnila na skakalnice

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu