Si vedela, da je OČE Jerneja Tozona TA znani Slovenec? 😍

Če bi Gilmore girls imela moško različico, bi bila to Jernej in njegov oče! 😍

Si vedela, da je OČE Jerneja Tozona TA znani Slovenec? 😍 (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
23. 5. 2020

Naša novinarka se je pred časom s simpatičnim glasbenikom Jernejem Tozonom in njegovim očetom, sicer priznanim glasbenikom, zborovodjo in producentom Tomažem Tozonom, dobila v okolici Škofje Loke, in z njima poklepetala o njunem odnosu.

Te zanima, kako sta jo POPOLNOMA očarala? 😍

"Imam kar serijo otrok in v vsakem se kaže malenkost mene. Je pa tale sin še bolj kot po meni po moji soprogi," je naši novinarki povedal Jernejev oče Tomaž in dodal, da je Jernej po njemu vzel le najboljše stvari. 

"Predvsem pa sem vesel, da se pri njem oglaša ta glasbeni talent in da ga lepo razvija ter da ima močno željo in povezavo z naravo. Veliko hodi naokrog, tako kot sem v mladosti sam veliko prevandral po dolgem in počez te naše ljube Slovenije," je dodal.

Njihovi družinski utrinki

"Ko je bil še mlajši (op.a. Jernej), sem imel vrsto pevskih skupin, ena med njimi je bila tudi iz Škofje Loke - pevski zbor Lubnik. Vedel sem, da je petje samo sredstvo za druženje in da je poleg tega potrebnega nekaj več. Načrtoval sem in pevcem obljubil, da bo tisti, kdor bo ob sobotah hodil z menoj naokrog, lahko v petih letih spoznal Slovenijo tako, kot je treba.

Lahko se pohvalim, da sem organiziral več kot 300 tristo izletov za svoje sopevce in skoraj na vseh je bil tudi Jernej. Takrat sem na izlete namreč odhajal z vso družino in tako smo obiskali vse vrhove in vršace, tudi tista mesta, ki so manj dosegljiva in ki jih povprečen Slovenec redkeje vidi. Takšne izlete sem rad začinil s kulturnimi dogodki, tako da so nas na določenih mestih čakala manjša presenečenja, tudi kakšne znane glasbene skupine," se je spominjal Tomaž."

Kakšne spomine ima Jernej?

"Vedno smo bili v družbi in vedno smo se zabavali ob presenečenjih, ki jih je pripravil. Jaz sem to pobral malo po njem, saj zdaj vsako leto za svoj rojstni dan organiziram tak izlet v neznano. Z baklami smo na primer prišli do te gostilnice, tu so nas počakali konji, z njimi smo šli do cerkvice, kjer smo peli, potem smo imeli kviz, ki ga je organiziral moj bratranec ... Temu sta sledili dogajanje in žuranje. Vsako leto gremo na drug konec," je še dodal. 

Fotografije: Igor Zaplatil, Marko Delbello Ocepek

Preberi še: HOROSKOP: Popolna LJUBEZEN je, ko se zaljubita TA 2 znamenja

Priporočamo tudi: Gašper Rifelj in Maja Geršak: Pred tedni postala starša, zdaj sporočata TOLE!