Gašper Rifelj in Maja Geršak: Pred tedni postala starša, zdaj sporočata TOLE!

Pa iiiiiiii, no! Kako lepo imeeeee! 😍 Čestitke, mlada starša!

Gašper Rifelj in Maja Geršak: Pred tedni postala starša, zdaj sporočata TOLE! (foto: POP TV) POP TV
20. 5. 2020

Jeeeeeeej! Slovenska estrada je bogatejša še za enega zvezdniškega dojenčka, saj sta v maju prvič starša postala glasbenik Gašper Rifelj, in profesionalna plesalka Maja Geršak

Spomnimo te lahko, da sta Maja in Gašper skupaj plesala v oddaji Zvezde plešejo, novice o njuni ljubezni pa so medije zapolnile nekaj mesecev kasneje.

Poglej to kemijo med njima:

Parček je po oddaji skupaj posnel tudi videospot za Gašperjevo skladbo Hotel za 2, tedaj pa je naši novinarki zaupal, da sta se z Majo ujela že takoj na začetku.

"Z Majo sva se ujela že na začetku in hvaležen sem, da sem to plesno zgodbo delil prav z njo. Ona mi je dala vse, kar sem v tem projektu Zvezde plešejo potreboval. Vse plesno znanje, podporo in res mi je bila na voljo 24 ur na dan.

V tem času se nisva niti enkrat sprla, kar pomeni, da se očitno res razumeva oz. se mi zdi, da sva si zelo podobna in ravno toliko različna, da ko sva skupaj, vse funkcionira.

Ali bi bila par ... kaj pa vem. O tem nisem niti razmišljal, ker ima Maja fanta, sem pa zelo vesel, da je prišla v moje življenje in verjamem, da bova še ostala v stiku in zagotovo bova še kdaj zaplesala," je povedal po zaključku oddaje.

No, kasneje sta kljub vsemu postala par, in v teh dneh celo starša, saj sta se razveselila, ...

... sina Brina! 😍 Kako lepoooooo!

Otročiček je na dan prijokal tri tedne pred uradnim napovedanim datumom, se pa zdaj oba z mamico počutita odlično.

Za revijo Zvezde/Lady je Gašper podal tudi prvo izjavo in razkril nekaj podrobnosti, med drugim tudi, da sta se z Majo v času karantene imela čas pripraviti na sinov prihod, saj sam ni imel nobenih nastopov.

Kot je povedal za omenjeno revijo, je porod potekal normalno, ter da si zdaj želijo le nekaj miru. Pravi, da jima je karantena z Majo kar prijala, in da so si zdaj vzeli čas zase, ter da uživajo v udobju doma.

Mladi družinici želimo vse najlepše tudi na uredništvu. ❤️

Fotografije: Anita Rifelj

Preberi še: Srčna izbranka Lada Bizovičarja objavila SLIKO njune hčerke 😍

Priporočamo tudi: Ne boš verjela, katera 2 tekmovalca oddaje Ljubezen po domače PRIČAKUJETA otroka! O-M-G! in še Iiiii! Tina Maze delila REDKO fotko svoje hčerkice (poglej, kakšen cuker je, no! 😍)