Sestra Chiare Ferragni presenetila z diagnozo: Pri 28-ih so ji odkrili kožnega raka

Najmlajša od Ferragni sester je spregovorila o diagnozi, ki jo je pretresla pretekli teden, objavila pa je tudi nekaj fotografij, kako je njena tvorba izgledala. 

Sestra Chiare Ferragni presenetila z diagnozo: Pri 28-ih so ji odkrili kožnega raka (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2021

Valentina Ferragni, sestra slavne Chiare Ferragni in oblikovalka nakita je pretekli teden s svojimi sledilci delila pretresljivo novico. V svoji Instagram objavi je namreč sporočila, da je tujek, katerega so ji odstranili iz čela, v resnici t.i. Carcinoma Basal-cell.

Gre za eno najpogostejših oblik kožnega raka, ki se najpogosteje pojavi na področjih, ki so pogosto izpostavljena sončnim žarkom.

Valentina, ki je že dlje časa na svojem čelu opažala tvorbo, ki je spominjala na mozolj, se je k zdravniku odpravila na preventivni pregled, ta pa ji je tvorbo odstranil. Po temeljiti analizi njene sestave, so ji nato sporočili, da na žalost ne gre za cisto, ampak rakavo tvorbo.

Gordana Grandošek Whiddon v bolnišnici, s sledilci delila svojo pretresljivo zgodbo 😞

"Zdravniki so mi povedali, da so takšno tvorbo prvič odkrili pri osebi, stari komaj 28 let. Navadno se takšne tvorbe pojavljajo pri osebah, starejših od 50 let," je priznala in dodala, da je tvorba na njenemu čelu v zadnjih mesecih večkrat spremenila svojo obliko.

Poglej, kako je bila njena tvorba videti pred posegom, in kako je Valentina videti sedaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Ferragni (@valentinaferragni)

Valentina želi s svojo objavo ljudi spodbuditi, da če se počutijo čudno, ali mislijo, da nekaj ni v redu, naj se takoj odpravijo na posvet k zdravniku. Ne glede na svojo starost ali fizično pripravljenost. Mi za njeno zdravje vsekakor močno stiskamo pesti.

Fotografije: Profimedia