Gordana Grandošek Whiddon v bolnišnici, s sledilci delila svojo pretresljivo zgodbo 😞

Gordana, mislimo nate. ❤️

Gordana Grandošek Whiddon v bolnišnici, s sledilci delila svojo pretresljivo zgodbo 😞 (foto: Marko Delbello Ocepek, Planet TV) Marko Delbello Ocepek, Planet TV
29. 11. 2021

Gordana Grandošek Whiddon je tista Vražja dama, ki je vedno polna energije, pripravljena na nove podvige in predvsem optimistična.

Ta vikend pa je na svojem Instagram profilu delila pretresljivo osebno zgodbo, v kateri je prvič spregovorila o tragediji, ki sta jo pred meseci doživela s soprogom Trentom.

To je nekdanji mož Pike Zrim (in gre za znanega slovenskega podjetnika)

Kot je priznala, sta pred meseci izgubila otroka, Gordana pa je ob izpovedi delila tudi nekaj pretresljivih fotografij iz bolnišnice.

Poglej si jih tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordana Grandosek Whiddon (@gordanagw)

Pod fotografijo je zapisala tole:

"Danes bi najina življenja lahko bila povsem drugačna. Danes bi se rodil ti. Poskusila sem biti močna na ta dan, prav tako vse pretekle mesece, ki so za nama. Mislila sem, da se tega ne bom spomnila, da me bo vse obšlo. Da sem v redu. Ampak nisem. O tebi razmišljam vse pogosteje in vse bolj intenzivno, čeprav so minili že meseci. Vem, da nisem edina, ki sem to doživela. Da nas je več, kot bi si kdorkoli lahko predstavljal. Za mano je težko leto. Ne govorimo na glas o teh stvareh, ... pa bi morali. Tole je za vse ženske. Za vse močne ženske," je pripisala pod tremi fotografijami, ki so nastale v mariborskem kliničnem centru.

Gordana in Trent, ... na uredništvu mislimo na vaju. 

Glasovanje za Cosmopolitan Influencer Awards 2021 je odprto (glasuj TUKAJ!)

Fotografije: Planet TV, Marko Delbello Ocepek