Glasovanje za Cosmopolitan Influencer Awards 2021 je odprto (glasuj TUKAJ!)

Glasovanje za Cosmopolitan Influencer Awards 2021 se je pričelo in čas je, da oddaš glas svojim favoritom.

Še preden nam letošnje leto pomaha v slovo, smo v uredništvu revije Cosmopolitan že tretjič zapored izoblikovali nabor vplivnežev, ki korakajo ob boku novodobnim trendom in na svojih sledilcih puščajo neizbrisen pečat.

Njihova ustvarjalnost, ki se nežno prepleta v avtentično in kakovostno vsebino, jim omogoča odskočno desko za prevetritev branže, v kateri ustvarjajo.

Predstavljamo ti nominirance v štirih različnih kategorijah, ki se na spletnem glasovanju potegujejo za osvojitev naziva Cosmo Influencer svoje kategorije, izmed zmagovalcev vseh kategorij pa bo uredništvo izbralo prejemnika vodilnega naziva Cosmo Influencer leta 2021.

Zmagovalci bodo razglašeni z izidom januarske številke.

Predstavitev nominirancev

Lepota

pokrovitelj kategorije: Afrodita

Tajka Selan

@cosmedoc.si 12,3 k

Lepotna misija, ki si jo je zadala diplomirana kozmetologinja, medtem ko ob delu zaključuje še študij industrijske farmacije, je nekaj prav zares drugačno iskrenega. S pomočjo svojega profila si namreč želi znanost nege kože poenostaviti, dekodirati vsaj na prvi pogled zapletene sestavine kozmetične industrije, razbiti lepotne mite, ki nimajo smisla, in tvoji koži pomagati, da zablesti v najboljši luči. Svoje široko znanje temeljito zapisuje tudi na blogu, hkrati pa si na popolnosti polnem svetu družbenih omrežij ne boji pokazati svoje prave kože.

Anja Kolenc

@anjakolenc 12,7 k

Spretni roki priznane umetnice ličenja, ki je letos predstavila tudi lastno blagovno znamko STOJCEVSKA Academy, zaupa mnogo znanih obrazov. Svojega poglobljenega znanja in izkušenj iz sveta ličil pa s tabo ne bo delila zgolj z objavami fotografij na družbenih omrežjih, ampak ti bo trike profesionalnih umetnikov ličenja predstavila tudi s pomočjo spletnega tečaja, kjer nate čakajo trije make up videzi, ki bi jih morala poznati vsaka ženska. Lahko ji rečeš tudi tvoja osebna lepotna dobra vila.

Martina Borščak

@ritualnicaa 7,8 k

Vsestranska čarovnica in lastnica priznanega ljubljanskega kozmetičnega salona za nego kože se lepotnega sveta loteva z dušo, njeno dojemanje človeškega telesa pa je tisto, kar jo med poplavo kozmetičnih gurujev družbenih omrežij dela edinstveno, pristno in srčno. Ob svoji ljubezni do negovanja kože se vsak dan poda tudi v boj za pravice narave in živali, kmalu pa bo predstavila tudi lastno kolekcijo nakita, v kateri je skrivnosti kovin prepletla z magično energijo kristalov. Namaste.

Moda

Anastasija Oder

@anastasijaoder 12.9 k

Anastasija je fotografinja, ustvarjalka spletnih vsebin in modna navdušenka, ki s svojimi tankočutnimi objavami že leta navdihuje Slovenke na lovu za zadnjimi modnimi trendi. Svojo ljubezen do mode in fotografije v svojem prepoznavnem slogu deli na blogu ter družabnih profilih, ki navdušijo vsakega, ki si dovoli sanjati – tudi podnevi.

Zala Iskra Strnad

@_bellaiz 15.2 k

Ljubezen do mode jo spremlja že od otroštva (povprašaj jo o njenih rdečih lakastih čeveljčkih), zdaj pa na svojem profilu ne deli le odličnih idej za sproščene stajlinge, temveč tudi navdih za vse tiste, ki poleg mode ljubijo še okusne grižljaje. V njeno vsebino se boš zaljubila, če je tvoj glavni modni moto udobje, presenetila pa te bo tudi z lepotnimi triki, saj je študirala kozmetiko.

Rebecca Gliha

@rebeccagliha 14.9 k

Za modno vplivnico, blogerko in soustanoviteljico blagovne znamke z oblačili Feminam je moda eden izmed načinov izražanja, saj njen stil vedno izraža njeno počutje in energijo, ki jo želi prikazati okolici – na njenem profilu boš zagotovo našla kakšen dober namig, kako vsakdanje oblačilo iz svoje omare skombinirati tako, da bo kradlo poglede.

Življenjski slog

pokrovitelj kategorije: Telemach

Melani Mekicar

@melanimekicar 23,3 k

Če bi bila beseda vsestranskost lahko ime, bi ga zagotovo nadeli Melani. Poleg nalezljivega nasmeška, s katerim nam v razvedrilni oddaji V petek zvečer lepša skok v konec tedna, je dekle postalo prepoznavna ambasadorka blagovnih znamk in osebnost, ki je dodobra prevetrila domačo zabavno industrijo. A v naša srca se je usidrala še pred tem, in sicer kot ljubka Patty Simcox v slovenski različici muzikala Briljantina, ki je v sedemdesetih letih obnorel svet.

Petra Parovel

@petraparovel 71 k

Ustvariti edinstveno spletno navzočnost je veščina, ki jo lahko Petra strese iz rokava. Diplomirana kineziologinja, prehranska svetovalka in osebna trenerka je svojo zgodbo začela pisati kot ljubiteljica fitnesa z željo po spremembi življenja, kar jo je peljalo na pot osebnega trenerstva in nato v svet podjetništva. Leta 2020 je oblikovala kolekcijo športnih oblačil, v katerih se prav vsaka ženska lahko počuti udobno in lepo – SWY brand.

David Amaro

@davidamaro_ 28,2 k

Njegova neusahljiva aspiracija, da v družbi podira tabuje, je občudovanja vredna. Ko je v oddaji Znan obraz ima svoj glas spregovoril o svoji istospolni usmerjenosti, je postal eden izmed prvih v domačem okolju, ki je z osebno izpovedjo želel vliti moč drugim in opravičil pregovor, da na mladih svet stoji. Prepričal te bo tako z besedami, za katerimi stoji, kot tudi z energičnostjo in šolanim vokalom.

Tiktok

Žiga Kukovič

@kuxala 152.9 k

Žiga, bolj znan pod vzdevkom Kuxala, se na družbenih omrežjih ukvarja s komedijo. Svoje gledalce v smeh spravlja predvsem na YouTubu in TikToku, delčke svojega življenja pa deli tudi na Instagramu. Zagotovo si ga že zasledila na svojem For You Page, kjer s prijatelji in ravno tako uspešno punco Niko Krmec zabava že več kot 150.000 sledilcev.

Lucija Vrankar

@xlucy_time 64 k

Lucija, ki je po izobrazbi sicer vzgojiteljica predšolskih otrok, se je iz popolne radovednosti in želje po nečem novem leta 2019 prijavila na mesto dela stevardese za letalsko družbo Emirates. Navdušuje nas z zabavnimi vsebinami o poklicu stevardese in njenih dogodivščinah. Si pripravljena, da z njo poletiš v Dubaj?

Gordana Čižmek

@orthodental.si 53.6 k

Gordana je ortodontka in direktorica podjetja Orthodental, ki želi s profilom in vsebinami na omrežju razbijati stereotipe neprijaznih zobozdravnikov in z odgovarjanjem na številna vprašanja pomaga mladim premagati strah pred obiskom. Še lepši nasmeh je le TikTok stran.