Se spomniš Natalie Oreiro iz serije Divji angel? Poglej, kaj počne zdaj (in kako je videti)

Natalio Oreiro smo v Sloveniji spoznali kot fantovsko Mili v seriji Dviji angel, zdaj pa ima Natalia zelo imenitno službo, v kateri se več kot očitno zelo dobro znajde. 😍

Se spomniš Natalie Oreiro iz serije Divji angel? Poglej, kaj počne zdaj (in kako je videti) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 11. 2021

Si tudi ti kot deklica pogosto gledala kakšno mehiško nadaljevanko? 😍  Serija Divji angel, v kateri smo spremljali življenje fantovske deklice Mili (igrala jo je seveda Natalia Oreiro) je bila okrog leta 1998 v Sloveniji zeloooooo priljubljena.

Igralke se boš morda spomnila s to fotografijo: 

Ko je Natalia snemala zgoraj omenjeno serijo ji je bilo komaj 21 let, danes pa velja za zelooo uspešno televizijska in glasbeno osebnost, ki urugvajsko javnost popolnoma osvaja s svojim nastopom v vlogi voditeljice priljubljenega šova Urugvaj ima talent. 

Nekaj fotografij iz zaodrja oddaje je Natalia objavila tudi na svojih družabnih omrežjih in si jih lahko pogledaš spodaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Natalija se je po karieri v svetu mehiških nadaljevank leta 2008 posvetila snemanju in ustvarjanju filmov, med drugimi je leta 2013 nastopila tudi v filmu The German Doctor.

Leta 2001 se je Natalia poročila z glasbenikom Ricardom Mollo, s katerim sta se kar nekaj časa trudila, da bi zanosila. Po desetih letih se jima je želja po naraščaju končno uresničila in leta 2012 se jima je rodil  sinček Merlín Atahualpa.

Se spomniš Tonija iz serije Ena žlahtna štorija? Poglej, s čim se ukvarja zdaj (daleč od igralstva!)

Poleg filma je Natalia čas posvečala tudi oblikovanju oblačil in glasbi. Posnela in izdala je kar tri studijske albume, in sicer: Natalia Oreiro (1998), Tu Veneno (2000) in Turmalina (2002).

Poglej, kako je videti danes: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Fotografije: Profimedia