Wow! Marjan in njegova Tajka Patty iz Ljubezen na vasi po šovu ŠOKIRALA (TO sta sporočila)

Totalno sta presenetila s posnetki s svoje poroke v zaključni oddaji prejšnji teden, a to še zdaleč ni vse. Po zaključku šova sta namreč sporočila TOLE!

Wow! Marjan in njegova Tajka Patty iz Ljubezen na vasi po šovu ŠOKIRALA (TO sta sporočila) (foto: POP TV printscreen) POP TV printscreen
14. 9. 2021

Si tudi ti prejšnji teden gledala zaključek oddaje Ljubezen na vasi, v kateri je eden od kmetov, ki so v oddaji iskali ljubezen, svojim sotrpinom predstavil svojo novo ženo Patty.

Gre za simpatičnega kmeta Marijana Cerovaca iz Buzeta, ki je vrsto let sicer živel v Združenih državah, se kasneje vrnil v svoj rodni kraj, zdaj pa je, kot pravi, srečo našel pri Tajki Patty.

Njegove sotekmovalke, ki so se ored kamerami borile za Marjanovo srce, so sicer prepričane, da njegovo novo ljubezensko spremljevalko ne greje ljubezen, ampak premoženje, ampak o tem morda kdaj drugič.

Zdaj so se hrvaški mediji namreč na veliko razpisali o novih življenjskih načrtih mladoporočencev, saj sta najavila, da ...

... se zdaj skupaj selita na Tajsko. Marjanovo hišo sta že postavila na dražbo, zanjo pa sta postavila ceno 380.000 evrov. 

Tole je povedal mediju Večernji list:

»Če sem iskren, se na dolgi rok vsekakor vidim na Tajskem. Odkar sem se vrnil na Hrvaško, tu nimam sreče. Edina dobra stvar, ki se mi je zgodila, je to, da sem spoznal Patty. Če se ne bi vrnil, je ne bi nikoli spoznal. Zdaj sva skupaj in lahko načrtujeva skupno prihodnost. Takoj ko bom tu prodal hišo, se bova preselila na Tajsko,« je namreč povedal. 

Te je njuna odločitev presenetila? Zapiši nam v komentar. ;) 

Dominik (Kmetija) po šovu razkril, zakaj v RESNICI ni želel spati v kajži

Vir: Večernji list

Fotografije: POP TV