Dominik (Kmetija) po šovu razkril, zakaj v RESNICI ni želel spati v kajži

In ne, razlog ni isti, kot ga je v šovu povedal voditeljici Nataliji.

Dominik (Kmetija) po šovu razkril, zakaj v RESNICI ni želel spati v kajži (foto: POP TV) POP TV
13. 9. 2021

Če si resničnostni šov Kmetija spremljala v njegovem prvem tednu predvajanja, potem zagotovo veš, da sta Nika in Dominik v njem zagotovo pustila pečat.

Nika in Dominik sta od stricev iz ozadja namreč dobila skrito nalogo, v kateri sta pred sotekmovalci morala skrivati, da sta v resničnem življenju par.

A stvari se niso odvijale prav po njunih željah, saj je na prvem podeljevanju kamenčkov Dominik postal prvi dvobojevalec, zaradi česa bi moral zadnjo noč pred areno z drugim dvobojevalcem preživeti v kajži.

In tu so se zares začele težave ...

Dominik je družini povedal, da zadnje noči ne bo preživel v kajži, ampak na Kmetiji, z drugimi sotekmovalci.

FOTO: Poglej, KDO je novi fant Ane Pusovnik (Sanjski moški)

Zaradi njegove odločitve, ga je Natalija diskvalificirala še pred začetkom prvega letošnjega dvoboja, kot razlog za njegovo odločitev pa je navedel svoje slabo psihično stanje.

Za portal njena.si je spregovoril po zaključku šova in priznal, ...

..., da je spanje v kajži zavračal, ker "so /tekmovalci/ do štirih zjutraj iskali po gozdu ne vem koga – mogoče duhce, se drli, tako da sem hotel v boj z vsemi močmi,” je namreč povedal njihovim novinarjem.

No, z Dominikom je posestvo zapustila tudi Nika, saj je v šovu večkrat povedala, da je na sodelovanje pristala če zaradi Dominikove velike želje po šovu. 

Fotografije: POP TV