'Parni Valjak' objavili čustven video, s katerim so se še enkrat poslovili od Akija (in ganil je na tisoče ljudi)

Poglej si ga! Njegova glasba bo res živela večno ... ❤️

'Parni Valjak' objavili čustven video, s katerim so se še enkrat poslovili od Akija (in ganil je na tisoče ljudi) (foto: Goran Antley) Goran Antley
26. 1. 2022

Po tem, ko je v soboto pretresla vest, da je za vedno zaspal frontman skupine Parni Valjak, se njegovi oboževalci in glasbeniki, ki so z njim v preteklosti delili oder, na družabnih omrežjih poslavljajo od njega.

To so zdaj s čustvenim posnetkom naredili tudi člani skupine Parni Valjak, ki so na svojem Youtube kanalu delili čustven video, v katerem so zbrane fotografije in utrinki z njihovih minulih koncertov.

Poglej si ga tukaj:

Pod posnetkom se je usul plaz komentarjev, v katerih se oboževalci te glasbene skupine poslavljajo od enega največjih glasbenikov tega obdobja, foto galerijo utrinkov pa spremlja pesem Jesen u meni.

Od Akija se bodo ožji družinski člani sicer poslovili jutri ob 15.00 uri na zagrebškem pokopališču Mirogoj, skupina pa je ob tem sporočila tudi, da se bodo od njega lahko poslovili tudi oboževalci, in sicer pri Vodnjaku življenja pred zagrebškim gledališčem.

To je Slovenka, ki je ukradla srce Akija Rahimovskega

Fotografije: Goran Antley, Arhiv AM