To je Slovenka, ki je ukradla srce Akija Rahimovskega

Njegove skladbe bodo živele večno. ❤️

To je Slovenka, ki je ukradla srce Akija Rahimovskega (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
23. 1. 2022

Včeraj je svet pretresla vest, da je v Novem mestu za vedno zaspal izredno priljubljen pevec skupine Parni Valjak, Aki Rahimovski.  

Kaj je počel v Novem mestu smo včeraj zapisale v TEM članku

Kot danes poroča hrvaški portal Večerni list, naj bi se Aki v soboto s partnerko Barbaro in njuno hčerkico Antonijo odpravil na izlet, ko mu je iznenada postalo slabo. Akija so hitro odpeljali v bolnišnico, vendar mu zdravniki žal niso mogli več pomagati. 

In če si se morda spraševala, kdo je Slovenka, ki je osvojila Akijevo srce, ...

Po poročanju 24ur gre za Barbaro Vesel, ki je bila od Akija mlajša 27-let, kot je pred časom zapisal omenjen portal, pa je Barbara po poklicu zdravstvena tehnica.

Barbara in Aki naj bi po poročanju medijev zadnja leta skupaj živela v Sloveniji, kar so pred časom potrdili tudi njuni sosedi, ki so Akija večkrat ujeli med sprehodom z vozičkom.

Konec leta 2019 sta se z Barbaro namreč razveselila hčerkice, katero sta poimenovala Antonija. O njuni zvezi je sicer znanega le malo, saj je bil pevec od nekdaj prepričan, da je njegovo medijsko življenje potrebno ločiti od zasebnega. 

Le redke fotografije ...

Aki je bil sicer pred zvezo z Barbaro v zakonu z Ingrid Rahimovski

Tudi z Ingrid se je le redko pojavil v javnosti, zato mediji velikokrat sploh niso vedeli, kako njegova žena izgleda. No, na spletu je mogoče najti nekaj njunih redkih fotografij, a kot je povedal Aki, so skoraj vsi fotografi spoštovali njuno željo in le redko posneli kakšno njuno skupno fotografijo. 

Voditeljica Petra Kerčmar še nikoli tako iskreno o razhodu z Urošem Slakom (in njunem odnosu zdaj)

Fotografije: Arhiv AM, Mankica Kranjec