OMG! Velik preobrat v ljubezni Renata in Tamare (Ljubezen po domače) Ne boš verjela! 😱

Da je vse res, je potrdila tudi Tamara! 

OMG! Velik preobrat v ljubezni Renata in Tamare (Ljubezen po domače) Ne boš verjela! 😱 (foto: Instagram.com/@tamarateena.99) Instagram.com/@tamarateena.99
31. 3. 2020

Priljubljeni parček se je pred kratkim razšel, Tamara pa je na svojem Instagramu objavila fotko, ki nas je vse pustila brez besed! 

Več kot očitno resničnostna zvezdnica ne žaluje za bivšo ljubeznijo, saj na fotki ljubeče objema moškega, ki zagotovo ni Renato! Čeprav ga ne vidimo v obraz, pa nam je dvome pregnala kar Tamara sama, ki je za portal Zurnal24 potrdila, da je v njenem življenju nova romanca.

In kako sta se sveže zaljubljena golobčka spoznala? Tamara je razkrila, da kar preko Instagrama, saj ji je zdaj-že-uradno-njen-dragi sporočilo napisal kar sam od sebe. Po razhodu z Renatom se je namreč posvečala zgolj sebi in se ni želela zapletati v nove zveze na vrat na nos, a usoda je očitno imela zanjo drugačne načrte.

Zaenkrat pa identitete novega moškega v svojem življenju še ne želi razkriti, saj je mnenja, da manj kot ljudje vedo o tuji sreči, boljše je in dlje traja. 

Preberi še:

Sta pa golobčka na žalost že pred prvo preizkušnjo v njuni ljubezni. Zaradi koronavirusa se namreč ne moreta videvati vsak dan, živita pa tudi v različnih občinah, kar je z novimi uredbami njuno ljubezensko zgodbo še dodatno zakompliciralo.

Poglej prvo uradno fotografijo Tamare in njenega novega izbranca:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reću Bogu FALA TI kad ga vidin uživo. Fala šta te zame rodija, šta te meni vodija, šta te sa mnom upozna ... 29.3.2020

A post shared by T A M A R Ataken (@tamarakorosec) on

Kaj torej sedaj počne Tamara v karanteni, ko ne more biti v objemu svoje ljubezni?

Ker dela kot trgovka, ji v trenutni situaciji zagotovo ni lahko. Vsak dan je v stiku z množico ljudi, se pa strogo drži vseh napotkov, saj jo je virusa precej strah. Ko ni v službi, poskuša vse skupaj čim bolj odmisliti, pri čemer ji pomaga tudi njen dragi. Ah, mlada ljubezen! 🙈

Tamara, bravo, in drži se! ❤️

Fotografije: Instagram

Preberi še: Indira Ekić se je odločila za nenavadno spremembo pričeske, in to kar med karanteno!

Priporočamo tudi: Vnelo se je!🔥 Harry in Meghan ostro nad Twitter zapis Donalda Trumpa (TO sta zapisala!)