RAZKRIVAMO konkretne 💸 zneske, koliko estradniki ZARES zaslužijo na Instagramu

Šokiralo te bo, kdo zasluži največ! 😱

RAZKRIVAMO konkretne 💸 zneske, koliko estradniki ZARES zaslužijo na Instagramu (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2019

Ameriški mediji so pod drobnogled vzeli slavne žene priljubljenih športnikov in ugotovili, katera s svojim Instagramom zasluži največ!

Presenečena boš!

#5 Kristin Cavallari

Kristin se zagotovo spomniš iz kultnih resničnostnih MTV šovov "Laguna Beach" in "The Hills", kjer je bila samooklicana glavna zlobnica. Danes je mamica, žena zvezdniku ameriškega nogometa Jayu Cutlerju in uspešna poslovna ženska. 

Ponovno je tudi zajadrala v resničnostne vode, le da se tokrat predstavlja veliko bolj pozitivno. Za eno objavo na Instagramu Kristin v povprečju prejme 11 tisoč dolarjev, sledi pa ji dobrih 3,7 milijonov sledilcev.

#4 Carrie Underwood

Uspešna ameriška pevka Carrie Underwood se lahko pohvali z zavidljivo pevsko kariero, ki se je začela na priljubljenem televizijskem šovu Ameriški idol.

Zvezdnica, ki ima pod palcem kar 200 milijonov dolarjev, je poročena z zvezdnikom ameriškega hokeja Mike-om Fisherjem, s katerim imata tudi dva otroka.

Carrie, ki ji na Instagramu sledi 9,2 milijonov sledilcev, dobi za eno objavo v povprečju kar 25 tisoč ameriških dolarjev.

#3 Gisele Bündchen

Najbolje plačana manekenka na svetu ljubi zvezdnika ameriške nogometne lige Toma Brady-ja, s katerim sta srečno poročena že vrsto let in imata status kultnega zvezdniškega para.

Gisele za eno objavo na Instagramu v povprečju računa 41 tisoč dolarjev, sledi ji pa kar 15.5 milijonov ljudi.

#2 Victoria Beckham

Bivša Spajsica, modna kreatorka in žena Davida Beckhama je modna ikona že vrsto let. Kljub pestremu družinskemu življenju, par ima namreč 4 otroke, Victoria sodeluje z mnogimi znamkami, več kot uspešno pa vodi tudi svoje podjetje.

Britanski zvezdnici tako na Instagramu sledi kar 27,4 milijone sledilcev, za eno objavo pa Victoria v povprečju dobi 72 tisoč dolarjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank u @vogue.polska for such a great feature! So much fun working with @alexilubomirski @danielaagnelli wearing #VBPreSS20. x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

#1 Shakira

Med največjimi zaslužkaricami med ženami športnikov pa brez kančka dvoma kraljuje kolumbijska lepotica in pevka Shakira.

Zvezdnica je svojo zvestobo obljubila nogometašu Gerardu Pique-ju, s katerim imata tudi ljubkega sinčka, sama pa se lahko pohvali s fantastično pevsko kariero, ki jo sedaj nadgrajuje še s služenjem preko Instagrama.

Na trenutno najbolj priljubljenem socialnem omrežju ji sledi kar 60,4 milijonov ljudi, za eno objavo pa Shakira prejme kar 160 tisoč dolarjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪En el set de grabación. Haciendo la campaña del nuevo perfume On set... new perfume in the works #ShakiraPerfumes ‬

A post shared by Shakira (@shakira) on

Tole so prav presenetljivi zneski, se strinjaš? 😱

Fotografije: Profimedia, GIPHY, Instagram

Preberi še: Kate Middleton boš kmalu lahko gledala v TEJ božični oddaji (imamo prve posnetke)

Priporočamo tudi: Iiiii! Anamarii Goltes in Luki Dončiću se je pridružil NOV družinski član (noro kjut! 😍)