Razkrivamo, KJE v resnici snemajo noro priljubljeno serijo 'Ja, Chef!' (no-ro)

28. 10. 2022
Razkrivamo, KJE v resnici snemajo noro priljubljeno serijo 'Ja, Chef!' (no-ro) (foto: Voyo)
Voyo

Gledaš (ali pa si že davno pogledala) serijo 'Ja, chef!'? Potem te bo ta podrobnost iz zakulisja zagotovo pritegnila! 

Če si v zadnjem času obiskala središče Ljubljane potem veš, da najboljša francoska restavracija pri nas, Chateu de Philippe v resnici ne stoji tik ob ljubljanskem tromostovju. 

Kje torej čisto zares nastaja serija Ja, Chef!, ki jo Slovenci spremljamo s takšnim navdušenjem?

Matjaž Stražišar je za revijo Metropolitan razkril kar nekaj zanimivih podrobnosti iz zakulisja ustvarjanje najbolj priljubljene TV serije pri nas, med drugim tudi to, kje serija v resnici nastaja (in kdaj so jo začeli snemati).

Večinski del serije namreč nastaja v studijskem setu. Vse notranje prostore, kjer se snema serija, so ustvarjalci zgradili praktično iz nule, v velikanski hali, ki je nastala za potrebe snemanja.

Pekarna Ane Roš zaprla vrata, v Ljubljani bo zdaj odprla TO (kar je še boljše!)

"Sceno smo začeli graditi leta 2020, tri mesece pozneje pa smo že snemali," je uredniku revije Metropolitan povedal Matjaž.

V isti hali je obenem vse, kar ekipa potrebuje - med drugim tudi maska, garderoba za snemalni dan, druga, večja garderoba, v zgornjem nadstropju pa je vse, kar se je kadarkoli nosilo pred kamero v seriji, pa produkcijski studio in postprodukcija, catering, prostor za igralce, pisarne za scenariste in producente.

Zanimivo, kajne?

In kaj se bo s prostori zgodilo po tem, ko bo snemanja slovenske serije konec?

Kot so razkrili v reviji Metropolitan, bodo po zaključku slovenske različice prostore osvežili. ekipa pa bo ponovno zavihala rokave, saj se bo morda že kmalu za tem začela snemati hrvaška različica serije, ki bi jo predvajal hrvaški program RTL. 

Našli smo kočljiv VIDEO Lare Mlaker, o katerem je v oddaji Sanjski moški govoril Blaž

Fotografije: POP TV

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ