Našli smo kočljiv VIDEO Lare Mlaker, o katerem je v oddaji Sanjski moški govoril Blaž

"Namignil sem na eno zadevo, ko sem jaz njo videl v enem posnetku, in je to lepo zanikala," je povedal v oddaji. No, to je video, o katerem je govoril. 

Našli smo kočljiv VIDEO Lare Mlaker, o katerem je v oddaji Sanjski moški govoril Blaž (foto: voyo) voyo
27. 10. 2022

Minuli vikend je Blaž Kričej Režek spoznal tri dekleta iz prve sezone oddaje Sanjski moški, med drugim tudi Laro Mlaker, ki je lani sicer oddajo zapustila prva.

Razlog?

Ker se je z Gregorjem poznala od prej, zato v resnici nikoli ni imela priložnosti doživeti televizijskega romantičnega zmenka.

Takšno PLAČO prejema župan Zoran Janković (razkrivamo TOČEN znesek + plačo drugih županov) 🤯

No, in čeprav je Blaž Laro povabil na zmenek, je njune načrte prekrižala bela vrtica, sta si pa kasneje nekaj trenutkov kljub temu utegnila izboriti v okviru 'časa na samem'.

V njunem pogovoru pred kamerami je Blaž Laro vprašal tudi o njenih preteklih izkušnjah ter namignil, da jo je prepoznal v enem od posnetkov iz Youtube oz. vlogov, ki so nastali na jahti starejšega gospoda.

Se spomniš, ko je v intervjuju producentom po tem povedal tole:

"Malo sem namignil na eno zadevo, ko sem jaz njo videl v enem posnetku nekje, in je to lepo zanikala, oz. se je izgovorila na neko drugo stvar – da je snemala neko reklamo," je pred kamerami povedal Blaž, ki je namigoval, da je Laro prepoznal v vlogu iz prestižne jahte Damiana Merlaka.

Celoten video tega prestižnega druženja si lahko pogledaš tukaj:

No, v posnetku pa ni mogoče ujeti le Lare, ampak tudi njene lanske in letošnje sotekmovalke, Tjaše Kramarič.

Fotografije: voyo