Razkrili so, KDAJ bosta princ Harry in Meghan Markle drugič postala starša (zelo kmalu!)

Rok njunega prvorojenca Archieja je bil skrbno varovana skrivnost, pri njuni drugi nosečnosti pa se že ve, kdaj se bo Sussex družinica povečala. 

Razkrili so, KDAJ bosta princ Harry in Meghan Markle drugič postala starša (zelo kmalu!) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 2. 2021

Jeeeej! Minulo Valentinovo je bilo za družinico Sussex zagotovo nekaj posebnega, saj so širnemu svetu sporočili, da se bo družinica že zeloooo kmalu povečala.

Ženske, rojene v TEM znamenju, jočejo ob čisto vsakem filmu 🧻

Oboževalci so namreč na fotografiji, ki jo je posnel njun prijatelj in priznan fotografij Misan Harriman opazili, da je Meghanin trebušček že precej zaobljen, in niso so motili z ugibanjem, da je predviden datum njenega poroda že zeloooo blizu. 

Ne verjameš? Prepričaj se spodaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Vir blizu para je v teh dneh za US Weekly namreč povedal, da sta si Harry in Meghan želela bratca ali sestrico za malega Archieja, in sta drugo nosečnost skrbno načrtovala. Po tem, ko je Meghan splavila lani julija, je ponovno zanosila v zadnjem delu lanskega leta, novorojenčka pa tako pričakujeta ...

... konec letošnje pomladi!

Kot razkriva znanost (in z znanostjo mislimo na Google), je konec pomladi 20. junija, kar je precej blizu rojstnemu dnevu malega Archieja, ki bo svojo drugo svečko upihnil 6. maja. 

Novico je komentirala tudi kraljeva družina! To so povedali:

Uradna izjava je včeraj priletela tudi iz Buckinghamske palače, v njej pa je pisalo: 'Njena visokost, vojvoda Edinburga, princ Walesa in njihova celotna družina so navdušeni nad novico, in družinici želijo vse najlepše'.

No, kraljevim mislim se pridružujemo tudi dekleta z uredništva. 

Prijatelj Meghan in Harryja razkril GANLJIVE podrobnosti za njuno nosečniško fotografijo