PRVA družinska fotografija Lada Bizovičarja, Anele in njune HČERKICE je tu! Poglej si jo!

Ja pa iiiiii, no! 😍😍😍

PRVA družinska fotografija Lada Bizovičarja, Anele in njune HČERKICE je tu! Poglej si jo! (foto: Instagram.com/streetchatella, POP TV) Instagram.com/streetchatella, POP TV
16. 7. 2020

Pretekli teden smo pisale o tem, da se televizijski voditelj Lado Bizovičar s svojo družinico in družbo imenitnih zvezdniških prijateljev mudi v prelepi Toskani. 

S kom vse sta se odpravila na počitnice lahko preveriš TUKAJ.

Čeprav njihovih počitniških utrinkov na družabnih omrežjih ni bilo veliko, pa je Anela kljub vsemu poskrbela za luštno družinsko počitniško fotografijo, ob kateri smo nagnili glavo in spustili visok 'iiiiiiii'. 😍

RAZISKUJEMO: Kako je v resnici ime hčerki Lada Bizovičarja?

Anela in Lado svoje edinke ne izpostavljata medijem, o njej tudi ne govorita veliko v medijih in na splošno zelo pazita, da družinsko življenje ostaja samo njuna stvar.

Poglej si tole luštno družinsko fotko:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuscany ✨

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@streetchatella) on

Lado in Anela sta starša prvič postala leta 2018, novico pa sta javnosti sporočila preko portala 24ur.  

Lado je o hčerkici sicer le redko spregovoril, povedal pa je, da mu je prihod dojenčice življenje spremenil na veliko bolje, da pa so zdaj drugače videti tudi njihova potovanja.

"Vsako potovanje je treba načrtovati skupaj z vsemi sopotniki. In tudi zelo zelo mladi sopotniki so enakopravni, ok, bolj enakopravni ... Včasih jih upoštevamo, čeprav sprejemajo odločitve, ne da bi kaj vedeli ali vsaj poguglali. Pač hočejo ostati na mestu in buljiti v hroščka, ki pleza, briga jih za trdnjavo iz leta 23, umetnino tega in tega ali frišne škampe na mizi," je pred časom povedal za časnik Delo.

Fotografije: Arhiv AM

Preberi še: Ne le Alen Kobilica&Maja Prašnikar, NARAŠČAJA se je razveselil tudi ta SLAVEN parček

Priporočamo tudi: Iiiiii! Poglej ta INTIMEN družinski posnetek Tine Maze (s hčerko Anouk in partnerjem Andreo)