Princ Harry spregovoril o življenju z malo Lilibet (starši se boste 100% poistovetili)

Na intimnem dogodku se je oglasil nepričakovano, in zbranim orisal tudi nekaj utrinkov iz njegovega družinskega življenja.

Princ Harry spregovoril o življenju z malo Lilibet (starši se boste 100% poistovetili) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 8. 2021

Pred časom se je princ Harry nepričakovano udeležil dogodka WellChild Awards, v katerem že od leta 2007 nastopa kot pokrovitelj, in zbranim orisal nekaj podrobnosti njegovega družinskega življenja po tem, ko je junija drugič postal očka. 

Čeprav je deklica stara komaj dva meseca, pa sta starša že lahko ponosna nanjo, saj je Harry gostom dogodka priznal, da je Lili zelo umirjen otrok, in da je zanju z Meghan to pravo presenečenje. 

"Trenutno smo zelo srečni, in z njo imamo pravo srečo. Zelo je umirjena, in nič nima proti, da samo sedi v stolčku, medtem ko Archie teka naokrog kot zmešan," je z zbranimi delil Harry.

Na dogodku je Harryju za rojstvo hčerkice čestital tudi Ed Sheeran, s katerim sta sicer že sodelovala v preteklosti, in ga vprašal, kako se življenje z dvema otrokoma razlikuje od življenja z enim?

"Ljubim svojo ženo, a ne morem prenehati razmišljati o njeni seksi ..." (izpoved moškega)

"Velikokrat moraš iskati pravo ravnovesje," mu je še odgovoril Harry, ki je bil na dogodku - za razliko od njegovih zadnjih pojavljanj v javnosti - precej sproščen. 

"Zdaj, kot oče dveh otrok, se z družinami vključenimi v WellChild program počutim še bolj povezan, in zdaj me njihova življenja še bolj navdihujejo. Zdravje naših otrok, nas vseh, je po dogodkih minulega leta med glavnimi vrednotami sveta, in prav v tem času je skupnost WellChild odlično pokazala, kako izkazati simpatijo drug do drugega," je še povedal v govoru na dogodku v Londonu. 

Medtem, ko na uradne fotografije malčice še čakamo, pa si lahko pogledaš zabaven video, ki ga je na splett Meghan Markle poslala na svoj rojstni dan.

Fotografije: Profimedia