POLETJE 2021: Poglej, kje se trenutno potepajo znane slovenke (božanski FOTO utrinki)

Joooooj, mi bi tudiiiii! 🌊🌅

POLETJE 2021: Poglej, kje se trenutno potepajo znane slovenke (božanski FOTO utrinki) (foto: Luka Svetič, Planet TV, Cosmo Slovenija) Luka Svetič, Planet TV, Cosmo Slovenija
15. 6. 2021

V teh dneh se je na počitnice odpravilo zares veliko znanih Slovenk, in mi jim sanjskih morskih oddihov ne bi mogle bolj privoščiti. ❤️

Ob vseh sproščenih fotografijah, nebeško lepih sončnih zahodih in romantičnih večerjah se nikakor nismo mogle upreti članku, v katerem bi na kup združile vse najlepše počitniške trenutke znanih Slovenk, ki trenutno dopustujejo v tujini ali v naši bližini.

Poglej si tole:

1. Indira Ekić

Indira Ekić, naša zvezda z naslovnice aktualnega e-cosma (mimogrede, brezplačno si ga lahko preneseš TUKAJ), je trenutno na jadranju v družbi svojih prijateljic. Dekleta plujejo ob hrvaški obali, in če gre sklepati po njenih objavah na družabnih omrežjih, se pri tem zeloooo zabavajo.

Kako se ima, si lahko pogledaš v njenem Insta zavihku 'Jadranje' TUKAJ

2. Špela Grošelj

Na morju pri naših sosedih se prav tako potepa tudi Špela Grošelj, ki je v svojih Insta objavah označila, da se nahaja na otoku Proizd. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

3. Jasna Kuljaj

Zgovorna voditeljica v teh dneh uživa na rajskem otoku Korčula, svoje sledilce pa prijetno draži s počitniškimi utrinki, po katerih zdaj neustavljivo hrepenimo tudi mi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

4. Anamaria Goltes in Luka Dončić

Na počitnicah je tudi eden naših najbolj znanih parčkov, svetlolasa Anamaria in čudežni Luka. Anamaria in Luka v teh dneh dopustujeta na otroku Krk, nekaj utrinkov pa smo uspeli videti tudi na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes)

5. Katarina Benček

Večna popotnica Katarina Benček se po obisku Kostarike v preteklem tednu zdaj potika po Mehiki. Svoje sledilce pridno razveseljuje z krasnimi fotografijami in domiselnimi posnetki, in če ji še ne, ti svetujemo, da na njenem IG profilu stisneš 'Sledi'.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Ups! Ta punca je svojim staršem poslala 'nedolžno' FOTKO s počitnic, ki je nikoli ne bodo pozabili

Fotografije: Luka Svetlič, PLanet TV