Ups! Ta punca je svojim staršem poslala 'nedolžno' FOTKO s počitnic, ki je nikoli ne bodo pozabili

Hahaha! 🤣 Bodi previdna, kakšne pozdrave z morja pošiljaš staršem. 🙊

Ups! Ta punca je svojim staršem poslala 'nedolžno' FOTKO s počitnic, ki je nikoli ne bodo pozabili (foto: Twitter/@_k3lsxo) Twitter/@_k3lsxo
8. 6. 2022

Ko greš na počitnice, je pač nekakšno nepisano pravilo, da se staršem vsake toliko oglasiš, jim pošlješ sporočilo ... ali pa kar fotografijo.

A v kolikor storiš slednje, je dobro, da preveriš, ali je na njej vse tako, kot mora biti – še posebej, če si na počitnicah s svojim fantom.

Ker ... saj vemo, kaj vse vključujejo počitnice v dvoje in če so si doslej starši Twitterjeve uporabnice Kelsey še lahko zatiskali oči pred resnico, so po tem dogodku zagotovo prepričani, da njihova majhna punčka le ni več tako majhna.

Najdi "vsiljivca" na spodnji fotografiji, ki je zmotil njene starše:

S fotografijo dveh mladih lepo zagorelih zaljubljencev na videz ni nič narobe, a če pogledaš pobližje, vidiš čisto spodaj "Saucy Strawberry" lubrikant znamke Durex.

Natančni kot znajo biti starši, si je njen oče očitno zelo podrobno ogledal fotografijo in steklenička seveda ni ostala neopažena (čeprav, roko na srce, tale zadeva kar precej bode v oči 😂).

Odgovor Kelseyinih staršev te bo nasmejal do solz:

"Oči je rekel, da so fotografije čudovite, lepa steklenička od Durexa" je v sporočilu zapisala njena mama, na kar ji je Kelsey odgovorila, da je to krema za koleno od njenega fanta. 😂

Po tem, ko sta fotografiji obšli splet, je Kelsey za spletni portal UNILAD povedala, da je bil njen fant po dogodku osramočen. "Bila sva na počitnicah v Turčiji. Očitno je, da naju je bilo sram, a vseeno se mi je zdelo smešno. Elliot je bil osramočen in ni mogel verjeti, da nisem opazila!" je povedala. "Še sreča, da ima moja družina dober smisel za humor."

Hahaha! Se je tudi tebi že kdaj pripetilo kaj podobnega? 🙈

Pripravila: N. Š.

Fotografije: Twitter/@_k3lsxo

Preberi še: Horoskop: Osebe, rojene v TEM astro znamenju, se najboljše POLJUBLJAJO (želela boš še!)

Priporočamo tudi: RECEPT: Naredile smo jagodni kruh s PINTERESTA in zdaj nikoli več ne bomo spekle nič drugega