Po 12 letih zaroke, se bosta Saša Lendero in Miha Hercog zdaj KONČNO poročila (VSE, kar vemo)

Tole smo uspeli izvedeti o skrivni poroki enega najbolj znanih parčkov pri nas, Saše Lendero in njenega srčnega izbranca, Mihe Hercoga. 

Po 12 letih zaroke, se bosta Saša Lendero in Miha Hercog zdaj KONČNO poročila (VSE, kar vemo) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
27. 2. 2021

Saša Lendero in Miha Hercog sta eden redkih zvezdniških parčkov, ki svojo ljubezensko zgodbo piše več kot dve desetletji. Saša in Miha bosta letos namreč proslavila 21. let skupaj, in kot je videti, si bosta to leto za vedno zapomnila tudi, kot leto njune poroke. 

Da to res drži, je pred kratkim potrdil kar Miha! Preberi!

"Samo priprave so mi vzele malo več časa. Kmalu! Seveda pa mislim, da ima tudi Aria že ves scenarij v glavi," je pred časom za Zvezde Lady razkril Miha Hercog, vse pa se zdi, da je tudi njegova zaročenka Saša Lendero pripravljena na prav vse.

Ja, waaaaw! Eden najbolj znanih Slovencev se je ta vikend poročil 💍

Miha in Saša sta se namreč zaročila že daaaaljnega leta 2009, zato mediji vsako leto v sezoni porok pridno ugibajo, ali bo prav to leto pravo.

No, jasnega odgovora sicer nimamo, se pa k temu velikemu koraku nagiba tudi Saša, ki je povedala slednje:

"Nič nas ne sme presenetiti – so rekli včasih. Miho sicer včasih malo dajejo sklepi, tako da nisem prepričana, ali se bo čez nekaj let še lahko vrgel na kolena. No, vsekakor še nisva naredila križa čez ta korak, s katerim bi tudi Ario zelo razveselila, saj sta z mojo pokojno mami na to temo vedno delali načrte," je v smehu povedala Saša in vse se zdi, da bomo morda res že prav kmalu priča še eni zvezdniški poroki. 

Vse o tem, kje sta se spoznala in kako sta se zaljubila, pa smo zapisali v TEM članku. 

Fotografije: Osebni arhiv

Vir: Govori.se