Pa iiiii! TAKO sta se zaljubila Saša Lendero in Miha Hercog (+ VSE o njuni filmski zaroki)

O, uaaaaau! Čeprav smo mislili, da o življenju Saše Lendero in Mihe Hercoga vemo vse, te romantične zgodbe nismo poznali! Pa ti? 

Pa iiiii! TAKO sta se zaljubila Saša Lendero in Miha Hercog (+ VSE o njuni filmski zaroki) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
23. 2. 2021

O Saški Lendero in njenemu srčnemu izbrancu Mihi Hercogu nismo pisali še dlje časa, zdaj pa smo ob gledanju oddaje Zvezde pod masko ponovno odprli arhiv njunih prelomnih življenjskih dogodkov.  

Te zanima, kako sta se zaljubila?

Parček, ki bo letos poleti praznoval 21. obletnico skupne poti, se je spoznal na radiu, kjer sta bila sodelavca. Kot sta pred časom povedala, sta pogosto skupaj delala ob istih terminih, zaradi česa se je med njima razvilo tesno prijateljstvo.

Ugodno oddam sina: To so dekleta, ki jih na koncu izberejo Bruno, Josip, Matej in Ivan (RAZKRIVAMO)

To je kasneje preraslo v ljubezen, ta pa v prelepo ljubezensko pravljico, ki traja še danes.

Kot je novinarjem povedala Saša, sta bila na začetku njune ljubezni oba zelo nerodna, saj je sama po enem njunih prvih telefonskih pogovorov mislila, da je med njima vsega konec. No, Miha si je njun pogovor interpretiral popolnoma drugače, in jo že hitro ponovno poklical. 

Njuna filmska zaroka

Miha je svojo Sašo za roko zaprosil leta 2009. S pomočjo prijateljev ji je pripravil presenečenje, in jo z zavezanimi očmi pripeljal v Ljubljano pred velik plakat, na katerem je pisalo  - Saška, reci da. Miha je pred Sašo padel na kolena s prelepim zaročnim prstanom, v katerega je vgraviral posvetilo 4ever.

Poglej si njen zaročni prstan:

Kako lepooooo, kajne? 

Saša in Miha se kasneje sicer nista odločila za poroko (no, vsaj ne takšno, da bi zanjo izvedeli mediji), a kot je videti na njunih družabnih omrežjih, je estradni parček še vedno srečno zaljubljen. 

Ugodno oddam sina: Opaa! Našli smo Marcelin Instagram, poln IZZIVALNIH fotk!

Saška je tako v enem svojih minulih objav zapisala: 'Vse najboljše, ljubezen moja! Po vseh skupnih letih si ne morem predstavljati boljšega moža (v srcu si to tako in tako že ves čas) in očka.'

Nam sta noroooo všeč! Pa tebi? 

Fotografije: Arhiv AM, Primož Predalič, Osebni arhiv