Ugodno oddam sina: To so dekleta, ki jih na koncu izberejo Bruno, Josip, Matej in Ivan (RAZKRIVAMO)

Na POP TV se bo ta teden zaključil resničnostni šov Ugodno oddam sina, mi pa ti že danes povemo, kdo so srečne zmagovalke. 🙊

Ugodno oddam sina: To so dekleta, ki jih na koncu izberejo Bruno, Josip, Matej in Ivan (RAZKRIVAMO) (foto: POP TV) POP TV
22. 2. 2021

Druga sezona oddaje Ugodno oddam sina, v kateri so svojo bodočo nevesto iskali Josip, Ivan, Bruno in Matej, se bliža h koncu.

A čeprav nas do končne odločitve loči še nekaj razburljivih epizod, ti srečne izbranke razkrivamo že danes!

Kot že veš, so se v finale šova uvrstila naslednja dekleta: Josipovi Natali in Patricia, Ivanovi Petra in Mirna, Brunovi Martina in Julija ter Matejevi Karla in Ivana Isabella.

No, v kolikor želiš ostati vse do finalne oddaje v nevednosti, potem je morda bolje, da nadaljevanje članka preskočiš, saj v nadaljevanju razkrivamo zmagovalke.

Ljubka Natali iz Ugodno oddam sina ima pri rosnih 21-ih že SVOJE podjetje (TO počne!)

"Na samem začetku ji nisem posvečal preveč pozornosti, zdela se mi je kot mlada punca, s katero ne bi mogel funkcionirati, ampak punca se je tekom šova izkazala za resnično zrelo. Zato sem se jo vendarle odločil pogledati z drugačnimi očmi in takrat sem spoznal, da je ona tista, s katero bi lahko bil," je Josip v finalni oddaji razložil svojo izbiro. Se ti že svita, koga je izbral?

Ja, izbral je Natali, seveda!

"Mislim, da imava potencial, kar se bo najbolje pokazalo, ko se to konča. Če ona [op. a.] resnično čuti nekaj do mene, mislim, da mi resnično ne bo predstavljalo nobenega problema, da ji nekega dne dam ta prsten na roko. Kratko in jasno, [za zdaj, op.a.] ostaja pri meni," je svojo odločitev pojasnil Bruno.

Izbral je Martino, ki pa je na žalost ostala brez prstana.

"Morda jaz niti nisem tako idealen moški za moža, ki si ga ti želiš, ampak ne glede na to ... Če že ne kot simbol večne ljubezni, pa kot simbol prijateljstva, bi te prosil, da prevzameš ta prstan v znak hvaležnosti," je v finalni oddaji povedal Ivan.

Izbral je Petro, s katero sta že od začetka imela kemijo.

"Ona [op. a.] je, kot sem že rekel, vse, kar iščem pri dekletu. Preprosta, privlačna, zabavna, spontana, pametna, pridna. Edina manjša prepreka, ki se nahaja med nama, je ta razlika v letih. Ampak midva sva še zmeraj vsakodnevno v stiku, vidiva se in se druživa. Mislim, da sva edina od vseh kandidatov, ki še naprej razvijava svoj odnos," je ob koncu šova za dnevnik.hr povedal Matej.

Izbral je Karlo, ki mu je bila všeč že od prve, spoznavne oddaje.

Kaj praviš, si pričakovala takšno izbiro? 😉

Preberi še: Ugodno oddam sina: Opaa! Našli smo Marcelin Instagram, poln IZZIVALNIH fotk!

Priporočamo tudi: Ognjevita Ana iz Ugodno oddam sina DANES ni več videti TAKO 👇 (bi jo prepoznala?)