Petra Parovel in njen Mitja sporočila veselo novico! (in že prejela kup negativnih komentarjev)

Čeprav sta si rekla, da se to ne sme nikoli zgoditi, sta zdaj prišla do te točke, ko sta videla, da drugače ne gre ...

Petra Parovel in njen Mitja sporočila veselo novico! (in že prejela kup negativnih komentarjev) (foto: Petra Parovel) Petra Parovel
18. 1. 2022

"On je bil tukaj od začetka. Verjel je vame. V mojo vizijo. V moje sanje, tudi takrat, ko sem jaz dvomila ..."

S tako lepimi besedami je Petra Parovel namenila pozornost svojemu možu Mitji. Na Instagramu je pod novo objavo delila čudovito novico!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Parovel (@petraparovel)

Odpoved je dal !!!!! 🤩🤩🤩🤩
@mrmitja
He was here from the start. He believed in me. In my vision. In my dreams. Even when I doubted.
He still believes, 10 years later.. Thank you my rock 🤍 skupaj naprej 🔥
@swybrand

Petra je ustanoviteljica in lastnica ene najbolj priljubljenih športnih znamk ta hip SWY Brand. Njen mož Mitja ji sicer pomaga že od začetka, vendar je bil hkrati zaposlen v Luki Koper. 

"V Luki Koper imajo zafrknjene urnike. Bili so prosti vsak drug vikend, tisti vikend, ko pa so delali, so delali dvanajstko. To pomeni nočno izmeno od šestih zvečer do šestih zjutraj. To si razvalina. Noben denar ti na koncu ne prinese zadovoljstva," je v Instagram zgodbi razložila Petra.

Si že videla, v kakšni obleki se je poročila Petra Parovel? Namig: Zelo posebni 😍

Na TikToku se je vsulo OGROMNOOO negativnih komentarjev

Petra je na Instragramu še dodala, da jima je Luka Koper resnično rešila življenje, ko so bili na dnu in da je vse druga lepo in prav. "Ampak Mitja ima možnost imeti drugačen urnik, saj je v naši firmi toliko dela, da potrebujemo delavce in če ima Mitja možnost odpovedi, da dobi takšno službo, kjer si lahko prilagaja urnik, kakor nam paše in da dela, kar ga veseli ter da si sam sebi šef - zakaj ne?" je še dejala.

Med negativnimi komentarji so bili seveda tudi tisti pozitivni, ki so njuno odločitev odkrito spodbujali. Med drugimi so zapisali, da so prepričani, da bosta tako imela več časa za svojo prikupno hčerko Emili. Ja pa iiii!

@petra.parovel It’s official😍😱🥳 #letsdothis #swybrand #golittlerockstar ♬ Pope Is a Rockstar - Sales

Kako bosta usklajevala zvezo in posel?

Veliko komentarjev se je seveda nanašalo tudi na to, kako bosta skupaj delala, glede na to, da sta par.

"Se strinjam. Zveza in posel skupaj ne pomenita nič dobrega. To že veva, saj nam je Mitja že veliko pomagal," je nadaljevala Petra.

"Tega sva se ogibala, nisva želela iti v to in govorila, da nikoli ne bova sodelavca. Nočem, da je najina zveza odvisna od firme, ampak bomo probali. Če ne reskiraš, ne veš."

Res je, če ne reskiraš, ne veš!

Strinjamo se s Petro, ki trdi, da prideš v življenju do točke, ko ti služba ni več izziv in ti postane monotona. "Če imaš priložnost, pojdi stran. In Mitja je šel. In mislim, da je to najboljša odločitev in ponosna sem, da si je upal, in ponosna sem nase, da sem mu dovolila, saj sem vedno govorila te stvari, ki mi jih sedaj pišejo v komentarjih. Premislili smo milijonkrat. Nismo glupi. Razumemo - so plusi in minusi," je zaključila Petra.

Petra Parovel: Kako blagovno znamko pozicionirati na spletu?

Cosmo uredništvo jima na skupni poslovni in ljubezenski poti želi čim več uspeha! Prepričane smo, da jima bo uspelo!

Fotografije: Petra Parovel