OMG! Našli smo hudo SEKSI fotko žene Luke Jezerška 🔥 Poglej si jo!

O, uau! Njegova srčna izbranka je iz leta v leto bolj seksi! Le poglej fotko v članku! 🔥

OMG! Našli smo hudo SEKSI fotko žene Luke Jezerška 🔥 Poglej si jo! (foto: POP TV) POP TV
16. 9. 2020

Na male zaslone se je vrnila nova sezona oddaje MasterChef Slovenija, v kateri svoj jezi vrti tudi eden bolj priznanih gostincev pri nas, Luka Jezeršek.

Luka je v preteklosti naši novinarki že predstavil svojo družino, ji povedal svojo poročno zgodbo in pojasnil vse o tem, kako se je počutil ko je postal očka (vse o tem si lahko prebereš TUKAJ), tokrat pa nas je na spletu popolnoma očarala nova fotografija njegove huuuuude žene Aleksandre. 😍 

Aleksandra je v teh dneh praznovala svoj rojstni dan, Luka pa ji je z objavo na Instagramu želel pred širno Sloveniji zaželeti vse najboljše.

A nas je bolj kot rojstno-dnevne čestitke očaral njen videz. Spodaj se lahko prepričaš, kako izdelano postavo ima Aleksandra, in to kljub dejstvu, da je že trikrat rodila! 🔥

Poglej si to krasno fotko:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jezeršek (@lukajezersek) on

Huuuuda, kajne?

Te zanima, kako se je med njima rodila ljubezen? TO sta povedala naši novinarki:

"Ona je delala v Slovenski turistični organizaciji, kjer je bila informatorka za angleške in nemške trge, mi pa smo se prijavili na razpis za kulinariko. Najine poti so se prepletle na ta način, v Londonu. Tam sva se prvič videla, potem sva kakšna tri ali štiri leta vsak peljala svojo pot, nakar se je zgodilo," je povedal Luka.

"Po tem času sva si rekla, da sva 'nedeljska prijatelja'. Samsko življenje je sicer super, ampak ob nedeljah popoldne te pa morda malce 'stisne'. (smeh) Tako sva potem začela skupaj hoditi na sprehode, izlete ...," pa je še dodala Aleksandra.

Tamara je preteklost! To je NOVA ljubezen Renata Lužarja (tudi ti opaziš kaj "čudnega"?)

Tanja Žagar ISKRENO spregovorila o nosečnosti (in zakaj je toliko čakala)

Fotografije: Igor Zaplatil, Saša Aleksandra Prelesnik