Tanja Žagar ISKRENO spregovorila o nosečnosti (in zakaj je toliko čakala)

Tanja le redko spregovori o tako osebnih stvareh, zato smo bile nad tem njenim priznanjem navdušene! 👏🏼

Tanja Žagar ISKRENO spregovorila o nosečnosti (in zakaj je toliko čakala) (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
15. 1. 2021

Tanja Žagar in Miki Šarac sta se oktobra 2017 razveselila prvorojenca Karla, in to v letu, ko je Tanja praznovala svoj 35. rojstni dan. 

Tanja v minulih intervjujih sicer nikoli ni skrivala želje po tem, da bi postala mamica, kar je pred svojo nosečnostjo priznala tudi naši novinarki. 

Preberi, kaj je povedala, ko smo jo 2016 vprašali, zakaj se še ni odločila za naraščaj:

"Moje glasbeno delo zame ni ovira. To je moje poslanstvo, in če ne bi bilo tako, dvomim, da bi lahko uspešno brez premora delala že 20 let. Želja po družini ostaja in upam, da se mi bo uresničila. Ni pa to odvisno od moje pevske kariere. Predvsem si ne želim ustvariti družine samo zato, da bom lahko rekla, da imam družino. Najbolj se mi zdi pomembno, s kom si ustvariš družino. In rada bi, da se mi to zgodi s človekom, s katerim si bova to oba želela."

No, svoje stališče glede načrtovanja svoje družine pa je pojasnila tudi v nedavnem intervjuju za revijo Zarja, kjer je priznala, da je kljub želji, da bi postala mamica, najprej želela ob sebi imeti človeka, ki ga neskončno ljubi.

"Včasih stvari v življenju ne gredo tako, kot bi človek želel. Zato je življenje tako zanimivo. Glede na mojo željo bi bilo pričakovati, da imam otročka že prej. Ampak nisem si le želela imeti otroka; zelo mi je bilo pomembno, s kom ga imam. To mora biti človek, ki ga neskončno ljubiš, spoštuješ, s katerim se imaš lepo – vsaj v tem trenutku, saj nikoli ne veš, kaj življenje prinese," je namreč povedala za omenjeno revijo.

OMG! Nikoli ne uganeš, koliko let je dopolnila Ana Klašnja 🤯

Kaaaaaj? Si vedela, da je Špela Grošelj po poklicu TO (in zdaj se s tem tudi ukvarja!)

Fotografije: Matej Pušnik, POP TV, Osebni arhiv