Ojoj, tekmovalki MasterChefa Sandri zdravniki napovedali, da NE bo preživela (zgodil se je pravi čudež)

Zbolela je za hudo boleznijo, a napovedi zdravnikov se tokrat k sreči niso uresničile. 👏

Ojoj, tekmovalki MasterChefa Sandri zdravniki napovedali, da NE bo preživela (zgodil se je pravi čudež) (foto: POP TV) POP TV
17. 3. 2023

Že poznaš njeno zgodbo?

Sandra Dobaj, ki prihaja iz Svete Trojice v Slovenskih goricah, je ena izmed tekmovalcev, ki je popolnoma navdušila sodnike. Njena vrhunska rižota jih je popeljala v kulinarična nebesa. Se je spomniš?

A Sandro zaznamuje huda življenjska zgodba ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brina Robinik Kobal - brinavkuhni (@brinavkuhni)

Morda te zanima tudi: "Končno sem spoznala super tipa in bilo je popolno, dokler po večerji ni storil TEGA" (izpoved dekleta)

Zbolela je pri komaj sedmih mesecih

Takrat se je začela prava bitka za njeno življenje. Zbolela je za bakterijskim meningitisom in zdravniki so napovedali, da ne bo preživela.

Sandra je za portal 24ur.com dejala: "Za starša je bil velik šok, ker najprej niti niso vedeli, kaj je narobe. Mama mi je povedala, da sem neutolažljivo jokala, z visoko vročino in niti zdravniki niso točno vedeli, zakaj. Dobila sem sepso in zatem meningitis. Kar nekaj časa sem bila v komi, starša sta bila obupana, mama mi je povedala, da je vsak dan molila za čudež. Ker so jima zdravniki rekli, da ne bom preživela. Da ni nobene možnosti za to. Potem so jima povedali, da je v bistvu boljše, da se sprijaznita in sprejmeta. Ker če bi preživela, bi bila rastlinica, ki ne bi niti shodila, niti spregovorila. In potem sem naenkrat ozdravela. Zdravnik, ki me je zdravil, je rekel mojima staršema, da se je zgodil čudež, ki si ga ne more razložiti.

Ambiciozna zavarovalna zastopnica je še razkrila, da je edina posledica, ki jo ima, preobčutljivost na svetlobo in majhna brazgotina na glavi od punktiranja možganov.

Sandra, drži se. Res si močna ženska! ❤️

Preberi tudi: "Fant me želi pustiti, ker je izvedel, da sem si nekoč operirala ..." (resnična zgodba)

Priporočamo še: Ja pa iii! Priljubljena Maja Keuc je KONČNO spet zaljubljena (to je VSE, kar vemo)

Fotografije: Alekandra Saša Prelesnik, Profimedia, POP TV