"Končno sem spoznala super tipa in bilo je popolno, dokler po večerji ni storil TEGA" (izpoved dekleta)

Khm ... Tole je ekstra bizarno, se strinjaš? 😅🤣

"Končno sem spoznala super tipa in bilo je popolno, dokler po večerji ni storil TEGA" (izpoved dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 3. 2023

Prvi zmenek lahko gre v obe smeri – ali je res odličen ali pa kot iz nočne more. 😅

In za 37-letno žensko s TikToka je kar precej hitro postal bizaren.

"Lahko rečem, da sem v svojih 37-letih imela kar zanimivo ljubezensko življenje. In danes bi rada povedala eno zgodbo. To je razlog, zakaj ne spoznavam več ljudi preko spleta. Nekje leta 2016 mi je moški zlomil srce, bila sem na dnu, želela sem poskusiti nekaj drugačnega, zato sem se odločila, da si naredim profil na 'Plenty of fish'," je svojo zgodbo začela v posnetku, ki si ga lahko ogledaš spodaj.

Njeno pozornost je med vsemi sporočili pritegnil moški, ki jo je povabil na zmenek k sebi domov.

"Po večerji je šel v kuhinjo in mi rekel: 'Ti se lepo udobno namesti, pokadi cigareto, jaz bom samo počistil.' No, v kuhinji je bil nekje dve uri. Kuhinja je bila resnično majhna in vem, da zanjo ne potrebuješ dve uri, ker je bila čista, ko sem vstopila vanjo.

Zaspala sem, voda v kuhinji je še vedno tekla. Ko sem se zbudila 4 ali 5 ur kasneje, je voda še zmeraj tekla. Še kar je bil v kuhinji, čistil. To je počel praktično ves ta čas. Naslednje jutro, ko sem se zbudila, je še vedno čistil!

Vstala sem se, da greva na zajtrk, nakar mi je rekel: 'Si lahko poskusiš ne česati las nad umivalnikom, saj ne želim celo noč preživeti z rolico za pobiranje dlak.' Najprej naj povem, da moji lasje ne odpadajo. Mislila sem si: 'Okej, po tem, ko pojeva, je čas, da grem. Nekaj si bom izmislila, čas je, da grem.' Torej, odideva iz stanovanja in pravi: 'Lahko ti voziš, ker jaz nimam avta.' Mislim si: 'Nimaš avta? Ne voziš avta? Okej, kakorkoli.' Usedeva se v avto, greva na zajtrk, zmoti ga, ker prosim za dodatno čebulo in papriko k svojemu krompirčku.

Nakar me vpraša: 'Je to potrebno dodatno plačati?' Odgovorim mu: 'Ne skrbi, lahko plačam sama za svojo hrano.' Druga napaka.

Ko zaključiva z zajtrkom, me vpraša, ali lahko greva do samopostrežne. Odgovorim, da seveda, ker ... saj razumete ... rada hodim po samopostrežnah v različnih mestih, zato se strinjam. Prideva tja, čas je, da plačava za stvari, prosi me, če lahko plačam njegovo hrano in pravi: 'Vem, da imaš kupončke.' Amm, kako, prosim?"

Kako se je zgodba razpletla do konca, sicer ni znano, celoten posnetek pa si lahko pogledaš tukaj:

@arieslips420 Nobody warned me about it I might not never again #datingstorytime #datinghorrorstory #plentyoffishmyass ♬ original sound - arieslips420

Khm ... Preceeeej bizarno, se strinjaš? 😅

Preberi še: "Po enem letu se mi ne seksa več z njim, in to zato, ker vztraja ..." (zapis Slovenke)

Priporočamo tudi: "Fant me želi zapustiti, ker je izvedel, da sem si v preteklosti operirala ..." (resnična zgodba)