Princ Harry v NOVEM intervjuju: "Naše življenje se je zelo spremenilo" (VIDEO)

Princ Harry je pred otvoritvijo Mednarodnih vojaških paraolimpijskih iger (Invictus Games) 2020, ki bi morala biti ta teden, javnost nagovoril prek video sporočila.

Princ Harry v NOVEM intervjuju: "Naše življenje se je zelo spremenilo" (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 5. 2020

Spregovoril je tudi o svojem sedanjem življenju, po tem, ko sta se z Meghan Markle preselila v Los Angeles. Dejal je, da se je njegovo življenje zelo spremenilo.

Vse o tem, si lahko pogledaš v spodnjem POSNETKU:

Z videom je skušal malce opogumiti ljudi med trajanjem pandemije koronavirusa. Sicer bi se igre morale začeti ta teden v Haagu, a so - tako kot številni drugi dogodki po celem svetu - odpovedane.

"Ta vikend smo se spomnili žrtev druge svetovne vojne. Morali bi se zbrati na Nizozemskem, da odpremo paraolimpijske igre. Odkar pa sem nazadnje bil v Haagu, se je življenje dramatično spremenilo za vse nas," je dejal Harry.

Dodal je še: "Upam, da so vaše družine dobro. Slišal sem neverjetne zgodbe o tem, kako se družine zbirajo prek spletnih platform. Bodite previdni še naprej, mislite na tiste, ki so odšli." Hkrati se je še zahvalil vsem, ki so ob odločitvi, da opuščata kraljeve dolžnosti, sklenili podpreti njega in Meghan.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Teja (Cool Mamacita) sledilke šokirala z najbolj DRASTIČNO spremembo doslej!

Priporočamo tudi: Savina Atai: Poglej si enega najlepših POROČNIH prstančkov vseh časov 😍