O, ne! Danica (Poroka na prvi pogled) se spopada s TO zahrbtno boleznijo 😞

Joj. Danica je iskreno spregovorila o svojih zdravstvenih tegobah. Mislimo nate, Danica. 

O, ne! Danica (Poroka na prvi pogled) se spopada s TO zahrbtno boleznijo 😞 (foto: PLanet TV) PLanet TV
9. 5. 2022

Mnogi so se vtaknili v videz Danice Lončarič, ki jo te dni spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled.

Medtem ko s svojim Aleksandrom izstopata z ljubečim odnosom, veliko mero spoštljivosti in lepih trenutkov, je nekatere zmotil njen obraz.

Na Instagramu smo že pred nekaj časa izbrskale fotografijo, na kateri je Danica čiiiisto drugačna. O tem smo pisale spodaj.

Našli smo fotografije, kako je bila videti Danica (Poroka na prvi pogled) pred lepotnimi tretmaji

Sedaj pa je Danica za zurnal24.si odkrilo spregovorila o teh spremembah.

"Videla sem kar nekaj člankov in polemik glede moje podobe zdaj in tiste na sliki z naslovnice revije Jana. Spomnim se, kot da je bilo včeraj, ko sva z Aleksandro Sašo Prelestnik na morju iz šale fotografirali za naslovnico in bila sem presenečena, da so jo uporabili, saj sem bila mnenja, da nisem lepa, ravno nasprotno. Imela sem točno 22 let in od takrat je minilo ravno tako 22 let. V teh letih se mi je življenje večkrat obrnilo na glavo in doživela sem veliko stresa, kar se je zelo hitro poznalo na obrazu, zato sem že zelo zgodaj posegla po botoksu. Sem oseba, ki odkrito govori o raznih kozmetičnih in kirurških posegih in nimam zadržkov 'priznati', da sem redna uporabnica laserskih posegov, kozmetičnih postopkov in tudi kirurški poseg sem že imela. Na žalost pa sem ženska v letih, ko me je že obiskala menopavza, in ker že nekaj let živim z diagnozo bolezni ščitnice, se mi to zelo pozna na telesu oziroma obrazu, saj me dobesedno čez noč 'zalije' in dobim zabuhel videz. To lahko razumejo le tisti, ki imajo enake težave kot jaz," je dejala.

Danica se spopada z boleznijo ščitnice, ki zna biti pravi trn v peti, pravi pa tudi, da je uporabo botoksa opustila.

Delila je še nekaj trikov, s katerimi ohranja svoj videz: 

"Uporabljam trike z lasmi, ki mi lahko zategnejo čelo ali pa make up trike, s katerimi si naredim senčenje obraza. Uporabljam tudi barvne leče, zato lahko iz tedna v teden spreminjam svoj videz. Včasih se je dogajalo, da sem se v enem letu iz blondinke prelevila v rjavolasko in obratno, a odkar imam veliko sivih las, ostajam zvesta svetlim lasem. Sem mnenja, da je življenje preveč monotono, da bi imela samo en videz. Mogoče me obsojajo tisti, ki prisegajo na naravno, in ravno te ljudi spoštujem, da ostajajo trdno pri svojih načelih. Prav je tako. Enako pa sem mnenja, da vsak posameznik lahko počne s svojim telesom, kar želi. Nekdo se rad tetovira po celem telesu, drugi se radi oblačijo v svojem edinstvenem stilu, tretji eksperimentiramo z različnimi videzi … Vsak naj počne, kar misli, da je za njegovo telo oziroma podobo najbolje, a pomembno je, da zaradi tega nikogar ne obsojamo."

Poklicali smo Danico in zaupala nam je, kaj si o Aleksandru misli danes (pustilo te bo brez besed)

Danica, upamo, da si v redu! ❤️