Poklicali smo Danico in zaupala nam je, kaj si o Aleksandru misli danes (pustilo te bo brez besed)

Tole te bo skoraj zagotovo presenetilo. Ni vse namreč tako, kot je videti ...

Poklicali smo Danico in zaupala nam je, kaj si o Aleksandru misli danes (pustilo te bo brez besed) (foto: Planet TV) Planet TV
30. 4. 2022

Eden izmed najbolj priljubljenih parov Danica in Aleksander izžarevata skupno energijo, zaljubljenost in razumevanje. Pa je vse tako kot izgleda?

Danico smo povprašali, kaj si misli o Aleksandru. Predvsem nas je zanimalo, kaj si je mislila, ko ga je zagledala prvič.

"Aleksadner je privlačen moški, a popolnoma drugačen tip, kot bi si ga izbrala sama. Zato je ta eksperiment ravno nekaj idealnega, kjer lahko v popolnem okolju daš priložnost popolnoma neznani osebi priložnost, se prepustiš in vidiš kaj se bo razvilo. V realnem življenju ljudje nekako že na prvi pogled precenimo ali nam je oseba všeč ali ne in ji ne damo priložnost za spoznavanje," je dejala Danica.

Pa saj ne moreš verjeti! TO sta naredila Daničina otroka, ko sta izvedela, da se je poročila v šovu Poroka na prvi pogled

Danica je torej priznala, da Aleksander ni ravno tip, katerega bi iskala v realnem življenju. To nas seveda močno preseneča, saj kot vidimo, se resnično ujameta. Zanimivo, kajne?

Povprašali pa smo jo tudi, če je kakšna stvar, o kateri se z Aleksandrom ne strinjata?

"Seveda se najde kakšna stvar v kateri se ne strinjava, a ravno to spoštovanje, ki sva ga zgradila, najina zrelost in način komunikacije, nama dopušča, da lahko ostaneva vsak pri svojem stališču in se še vedno sprejemava neglede na raznolikost pogleda na stvar," nam je zaupala Danica.

Danica in Aleksander, ostanita srečna skupaj še naprej! ❤️

NAVDUŠENE smo nad REDKIM imenom, ki ga je za svojo hčerko izbral Aleksander (Poroka na prvi pogled)